PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 24.10.2017 ORA 09 – 25.10.2017 ORA 09

Vremea va fi în general închisă și rece. Va ploua, cu precădere în prima parte a intervalului. Cantitățile de apă vor fi mai însemnate, și în special în jumătatea de sud-vest a regiunii se vor cumula local 25…30 l/mp și izolat 40…50 l/mp. Vântul va avea intensificări locale, cu viteze de peste 50…55 km/h. Temperatura aerului va scădea față de ziua precedentă, astfel încât maximele termice vor fi cuprinse între 11 și 16 grade, iar cele minime între 4 și 7 grade.

LA MUNTE

Vremea va fi în general închisă și va ploua, în special în prima parte a intervalului. Cantitățile de apă vor fi însemnate și se vor cumula 25…30 l/mp și izolat 40 l/mp. La altitudini mai mari de 1600 m, precipitațiile vor fi, trecător, și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va prezenta intensificări, mai ales în zona înaltă unde rafalele vor depăși 70 km/h. Valorile termice vor scădea față de intervalul precedent.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 25.10.2017 ORA 09 – 26.10.2017 ORA 09

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar valorile termice vor fi în continuare în scădere. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse în prima parte a zilei va mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-estul regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 7 grade.

LA MUNTE

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va avea înnorări temporare și izolat vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperatura aerului va crește ușor.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 26.10.2017 ORA 09 – 27.10.2017 ORA 09

Vremea se va încălzi, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 15 și 18 grade, iar cele minime între 5 și 8 grade.

LA MUNTE

Cerul va prezenta unele înnorări și izolat va ploua slab. Vântul va prezenta intensificări temporare. Valorice termice nu vor prezenta variații semnificative față de ziua precedentă.

Biroul de presă al Prefecturii Prahova

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Uimitoarea numire post-retragerea în spate a fostului antrenor principal al Petrolului

Am fost la Popești-Leordeni, sâmbăta trecută, acolo unde Petrolul a câștigat greu, pe final de

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline