Penitenciarul Târgșor in colaborare cu Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Prahova a organizat in data de 26.09.2013, ora 10.00, la sediul Penitenciarului Târgșor, sesiunea „Piața”, în cadrul programului „Reducerea riscului de recidivă după închisoare – program de pregătire pentru liberare si asistentă post penală a deținutilor”

Evenimentul are ca invitati, reprezentanti din partea Inspectoratului Școlar Județean Prahova,Directia de Sănătate Publică,D.G.A.S.P.C. Prahova, C.P.E.C.A Prahova,Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Populaţiei. Prahova, Avocatul Poporului- Biroul Teritorial Ploiesti.

Persoanele private de libertate care au finalizat cu această ocazie programul, au fost informate şi consiliate asupra nevoilor individuale identificate pe parcursul derulării sesiunilor, urmând ca după liberare, în vederea unei bune reintegrări, acestea să fie soluţionate de către instituţiile abilitate.

Comunitatea locală are responsabilitatea de a asigura accesul egal al tuturor membrilor săi – inclusiv a persoanelor private de libertate– la bunuri si servicii publice, adecvat nivelului pe care aceasta îl poate garanta membrilor săi. Asistenţa pentru reintegrarea socială a foștilor detinuți, reprezintă, un drept al omului dar si o modalitate de reducere a infractionalitătii

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline