Douazeci de tineri cu varstele curpinse intre 7 si 18 ani vor fi sprijiniti de Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua pentru a urma un curs de pictura si modelaj artistic in cadrul Clubului de Arta. Vor fi organizate sedinte de 100 min, o data pe saptamana.

Tinerii vor fi atent indrumati de D-na Moise Gratiela licentiata in Arte plastice, decorative şi design, cu peste 10 ani de experienta in domeniu. Toate resursele necesare participarii la curs sunt puse la dispozitie de catre asociatie. Pentru a putea beneficia de aceasta oportunitate tinerii interesati trebuie sa trimita o cerere la adresa office@acumaidc.ro cu datele de contact si motivul pentru care isi doresc sa urmeze acest curs.

Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua (A.I.D.C.) are ca misiune dezvoltarea serviciilor de calitate si a mecanismelor de solutionare a problemelor pentru a pune in valoare, a promova si a sustine potentialul uman din cele mai diversificate contexte si etape de viata. Activitatea noastra se bazeaza pe urmatoarele principii: 1. Profesionalism in fiecare activitate pe care o desfasuram 2. Respect pentru colaboratorii nostrii (voluntari, clienti, beneficiari, parteneri,etc.) 3. Garantia serviciilor si a programelor desfasurate. Pana in prezent AIDeCe a demarat proiectul de infiintarea a unui centru de resurse pentru tineri in Ploiesti si a unui program de ingrijire a batranilor la domiciliu.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline