Un alt accident s-a petrecut în punctul rutier cel mai delicat din zona Bulevardului Independenţei din Ploieşti, la intersecţia dintre străzile 13 Decembrie şi BP Hasdeu. Un loc unde este absurd să se întâmple accidente atât de grave. Azi, în jurul orei 18.30, două autoturisme au ieşit puternic mototolite din impact, după cum se poate vedea din fotografiile postate. Cu toată tevatura de rigoare, cu prezenţa ambulanţei şi descarcerării. Am înţeles că nu au existat victime, din informaţiile poliţiei.
Într-un accident din cauze identice, neacordarea de prioritate, în noiembrie anul trecut, trei maşini se făceau praf în acelaşi punct. Cu răniţi.
Există o comisie la nivelul municipiului, Comisia Municipală pentru Transport şi Siguranţa Circulaţiei, compusă din reprezentanţii unei mulţimi de instituţii locale, ce lucrează împreună cu Poliţia Rutieră pentru optimizarea circulaţiei în Ploieşti.
Conform denumirii comisiei, dar mai ales din obiectul de activitate, aveţi obligaţia să luaţi măsuri pentru SIGURANŢA CIRCULAŢIEI. Nu vă culcaţi liniştiţi că e pus acolo un semn STOP! Este clar că soluţia gândită este PROASTĂ! Domnilor şi (eventual)doamnelor din Comisie sau din Poliţia Rutieră, CE AŞTEPTĂM, SĂ MOARĂ CINEVA? Dacă se va întâmpla asta, fără să luaţi măsuri, pentru mine dvs veţi fi, cel puţin moral, VINOVAŢI.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline