teju_plantareDeputatul USL Sorin Teju, cel care reprezintă în Parlament Colegiul 5, Valea Teleajenului, a participat, sâmbătă, la o acţiune de plantare de copaci desfăşurată în comuna Drajna. Acţiunea, organizată la iniţiativa administraţiei locale, a cuprins plantarea a 100 de puieţi de cireşi şi vişini pe marginea drumului judeţean care leagă Drajna de Vălenii de Munte.

„Am răspuns cu bucurie acestei invitaţii din partea Primăriei Drajna şi voi face la fel pentru orice altă localitate din colegiu, este bine că autorităţile îşi găsesc timp să se ocupe de acţiuni ecologice şi sunt convins că mesajul va fi bine primit de populaţie”, a afirmat deputatul Sorin Teju.

Iniţiativa Primăriei Drajna răspunde apelului făcut la începutul acestei primăveri de Guvernul României şi Consiliul Judeţean, care au început, chiar în Prahova, un proiect naţional care prevede plantarea a 1.150.000 de copaci, până în 2018, ca un omagiu adus soldaţilor români căzuţi la datorie în cele două războaie mondiale.

„Am plantat 100 de pomi, cireşi şi vişini, în cinstea eroilor care au luptat pentru apărarea ţării. Nu întâmplător am ales această zonă, pentru că aici au fost cândva cireşi de-a lungul drumului, însă, din păcate, au fost tăiaţi. Am dat anunţuri şi în comună, oamenii sunt invitaţi să-şi planteze şi ei, în faţa porţilor, copaci. Această acţiune reprezintă un punct de pornire, pentru conştientizarea populaţiei. Ne propunem să reabilităm şi trotuarele, astfel ca, până la ziua comunei, pe 26 mai, această zonă să arate mult mai bine”, a susţinut viceprimarul Ion Călinoiu, cel care conduce localitatea Drajna pe perioada suspendării primarului.

 

 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline