Derbiul judeţean al etapei din week-end din campionatul Seriei a VI-a a Ligii a III-a, desfăşurat la Câmpina, pe arena Rafinărie, între nou-promovata locală, Unirea, şi Conpet Ploieşti, cluburi cu relaţii în privinţa unui transfer masiv de jucători, cu „bonus” – un conducător, Marius Zencenco, mutat cu arme şi bagaje de la Strejnic în al doilea municipiu al Prahovei, a fost un bun… somnifer înaintea zilelor de relaxare ce i-au urmat. Terminat cu succesul câmpinenilor, unul care nu le-ar fi fost deloc la îndemână, dacă nu i-ar fi primit plocon, după debutul întrecerilor, pe Cosmin Dobrinoiu – autorul unicului gol din minutul 55, reuşit şi cu ajutorul fotbalistului-arbitru Andrei Moroiţă – şi alţi câţiva jucători „teleportaţi” de la adversari, meciul nu a avut nici sare, nici piper, ci doar un iz de amatorism. Asta câtă vreme, ca să dăm doar un singur exemplu, având liber de la divizionara B, CS Buftea, în ziua disputării rundei de „C”, Vali Bădoi şi-a făcut drum până la Câmpina s-o întărească pe Conpet! Şi o va mai face când va mai avea o „fereastră” – a anunţat fostul rapidist, polist şi stelist!

Nu e un secret că nivelul fotbalistic din al treilea eşalon este unul precar, întreaga competiţie fiind un simulacru, o jignire adusă iubitorilor de fotbal, ce vor popula arenele într-un număr şi mai scăzut decât la campionatele judeţene. Cu jucători de duzină, care practică sportul rege la „fără frecvenţă”, fără trupe retrogradate, aşa cum se va întâmpla în seria celor trei grupări prahovene, cu numele celei care va promova ştiut deja, numai un „cataclism” putând împiedica accederea Fortunei Brazi în Liga a II-a, nu se mai pune vorba de competiţie, ci doar de a ne afla în treabă, cu puţine meciuri de fiecare etapă. Iată care au fost distribuţiile formaţiilor ce i-au plictisit de moarte pe câmpineni, în derbiul cu gust de ceapă degerată, împreună cu alte date statistice obişnuite:

UNIREA: Anghelache – Oae (88 – I. Dumitru), Al. Lungu, B. Şandru, Şt. Stanca – Fatai Taofic – Şaucă (66 – Ruptureanu), Maria, Dobrinoiu (72 – Nichifor), Stăncescu (cpt) – Dobrescu (43 – Băcioiu). Antrenor: Florin Stăncioiu.
CONPET: Ad. Bica (cpt) – Muşea (79 – C. Tătaru), D. Badea, Moroiţă, I. Manea – L. Dumitru – M. Ivan (şutând peste poarta gazdelor – Foto: Daniel Cosarek; 85 – Dobrin), V. Bădoi, S. Ivan, R. Nicolescu – A. Ştefan (76 – Lică). Antrenor: Mugur Bolohan.
Au arbitrat: Cristian Vieru (Cisnădie) – Gabriel Cârlea (Sibiu) şi Ion Duma (Mediaş).
Observatori: Costel Băntescu (Bucureşti), pentru joc, şi Petre Cadar (Braşov), pentru arbitraj.
Cartonaşe galbene: A. Ştefan (24), I. Maria (31), Fatai Taofic (42), Stăncescu (45+1), Băcioiu (66), L. Dumitru (88).

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline