Gazeta de Prahova

Dinamo va pune presiune pe Petrolul cu… femei şi copii în tribune

Sport

Redactia

Ca un semn de mulţumire faţă de suportul moral deosebit al fanilor săi, de pe „Naţional Arena”, la meciul pierdut în faţa echipei ucrainiene Metalist Harkov, scor: 0-2, în turul play-off-ului din Europa League, conducătorii lui Dinamo au anunţat că la partida cu Petrolul, de duminică, 26 august 2012, ora 21.30, în direct pe „DigiSport1”, vor lăsa intrarea liberă femeilor şi copiilor cu vârsta de până la 14 ani (foto: www.ziarelive.ro), însoţiţi de către un adult. Aflată în criză de suporteri la jocurile de campionat de pe arena proprie, din Şoseaua Ştefan cel Mare, oficialii „câinilor” speră să ocupe locurile care rămân libere, de regulă, cu forţe proaspete. Asta mai ales fiindcă există riscul ca suporterii bărbaţi ai „roş-albilor” să se fi supărat din nou pe favoriţi, ca şi eliminaţi din  grupele EL, acolo unde nu au mai ajuns de ceva timp.

În ceea ce-i priveşte pe fanii Petrolului, aceştia au primit 676 de bilete, reprezentând numărul maxim admis de regulament, raportat la capacitatea arenei din parcul sportiv Dinamo. Deplasarea se va face în ziua meciului, de la „Ilie Oană”, la ora 17.50. Chiar dacă numărul va fi cu mult mai mic decât dacă acest alt derbi de tradiţie al primului eşalon ar fi fost găzduit de cel mai mare stadion din România, se speră că forţa galeriei „lupilor” se va face simţită şi în peluza dinspre bulevardul din cartierul „câinilor”.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline