Primăria şi Consiliul Local al comunei Păuleşti duc mai departe tradiţia organizării, an de an, a deja tradiţionalei „Sărbători al Cireşelor”. Organizatorii au pregătit un program artistic deosebit, menit a satisface toate gusturile, atât ale tinerilor cât şi ale celor mai în vârstă, urmând a urca pe scena festivalului artişti de primă mână, atât de muzică uşoară cât şi populară. 

Sandu Tudor, primarul comunei Păuleşti: „Ediţia 2017 a Sărbătorii Cireşelor de la Păuleşti se va desfăşura în perioada 20-21 mai, în locaţia deja bine cunoscută de către toţi păuleştenii dar şi de ploieşteni şi locuitorii comunelor învecinate, oameni care, an de an, au fost alături de noi la acest eveniment. Vor urca pe scenă, în cele două zile ale festivalului, printre alţii: Direcţia 5, Anda Adam şi Petrică Mâţu Stoian. Vă aşteptăm în număr cât mai mare la Păuleşti pentru a vă bucura, alături de prieteni şi familie, de două zile de sărbătoare!”

Lista completă a artiştilor este următoarea: Direcţia 5, Anda Adam, Lavinia, Alb-Negru, Andreea Bălan, Petrică Mâţu Stoian, Maria Dragomiroiu, Ileana Lăceanu, Maria Văduva şi Dan Ardelean. 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline