Timpul estimat pentru citirea articolului este 69 secunde

Primăria şi Consiliul Local al comunei Păuleşti duc mai departe tradiţia organizării, an de an, a deja tradiţionalei „Sărbători al Cireşelor”. Organizatorii au pregătit un program artistic deosebit, menit a satisface toate gusturile, atât ale tinerilor cât şi ale celor mai în vârstă, urmând a urca pe scena festivalului artişti de primă mână, atât de muzică uşoară cât şi populară. 

Sandu Tudor, primarul comunei Păuleşti: „Ediţia 2017 a Sărbătorii Cireşelor de la Păuleşti se va desfăşura în perioada 20-21 mai, în locaţia deja bine cunoscută de către toţi păuleştenii dar şi de ploieşteni şi locuitorii comunelor învecinate, oameni care, an de an, au fost alături de noi la acest eveniment. Vor urca pe scenă, în cele două zile ale festivalului, printre alţii: Direcţia 5, Anda Adam şi Petrică Mâţu Stoian. Vă aşteptăm în număr cât mai mare la Păuleşti pentru a vă bucura, alături de prieteni şi familie, de două zile de sărbătoare!”

Lista completă a artiştilor este următoarea: Direcţia 5, Anda Adam, Lavinia, Alb-Negru, Andreea Bălan, Petrică Mâţu Stoian, Maria Dragomiroiu, Ileana Lăceanu, Maria Văduva şi Dan Ardelean. 

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

Nesimţirea la putere

Timpul estimat pentru citirea articolului este 149 secunde Nesimţirea e la putere în România. Ne-

De ce dacă i se zice FC Petrolul va fi tot timpul… (și) Petrolul ’52!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 194 secunde Absolut inexplicabil, în opinie personal

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Timpul estimat pentru citirea articolului este 267 secunde Imediat după ocuparea județului Prahova

Inline
Inline