Aşa cum era de aşteptat, Vivi Răchită nu l-a mai putut ţine aici pe portarul Mircea Bornescu, (foto; www.click.ro), salvatorul în dese rânduri al echipei SC FC Petrolul în cinci meciuri oficiale, patru în Liga şi unul – în Cupa României-Timişoreana, dar şi în jocul amical contra formaţiei Partizan Belgrad, Pepe alegând să semneze un contract pe doi ani şi jumătate cu Universitatea Cluj. Aşa că, de-acum foştii lui suporteri – care vor fi reprezentaţi, e drept, de femei şi copii de până la 14 ani – îl vor putea revedea, pe „Ilie Oană”, nu chiar peste multă vreme. Mai precis, la a doua partidă care se va disputa în retur pe propriul stadion, de către echipa antrenată de Vivi Răchită.

La plecare, Bornescu a mărturisit, pentru www.fcpetrolul.ro, că „a fost vorba despre o ofertă foarte avantajoasă, din punct de vedere financiar, de nerefuzat aş putea spune, şi – cu toate că am stat mult să mă gândesc – am decis să-i dau curs în cele din urmă, primând viitorul familiei mele. M-am simţit foarte bine la Petrolul, am găsit aici un colectiv extraordinar şi un om, Vivi Răchită, dedicat sută la sută clubului, fără de care sunt convins că echipa n-ar fi promovat în primul eşalon. Le mulţumesc celor de la club cum m-au primit şi pentru că au avut încredere în mine, într-un moment delicat al carierei mele, fiind sigur că Petrolul nu va retrograda. Afirm aşa ceva deoarece am văzut modul serios în care se munceşte aici”. Frumoase cuvinte, dacă portarul o fi spus chiar ceea ce crede cu adevărat ori a vrut să aibă parte numai de o despărţire elegantă!

La rândul lui, cel lăudat de Mircea Bornescu, Vivi Răchită, a declarat laconic: „Am avut o înţelegere cu el (n.r. – Bornescu), în momentul în care am semnat contractul, şi – cum a primit o ofertă mult superioară – nu ne-am putut opune. Este decizia lui şi i-o respectăm”. Superioară poate că da, dar mult superioară nu credem, fiindcă din punct de vedere gramatical nici nu există aşa ceva.

 

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Riscul amenințărilor mutării Petrolului în alt oraș. Atunci și acum…

Cândva, aflată sub pulpana FSLI Petrom, SC FC Petrolul – cum se numea pe-atunci – a fo

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline