Dosar penal pentru că a vrut să se răzbune pe un vecin

Știri

Redactia

S-a ales cu dosar penal pentru inducere în eroare a organelor judiciare  după ce a dat informații eronate polițiștilor pentru a se răzbuna pe un vecin cu care avea unele neînțelegeri privind hotarul ce le desparte proprietățile

Polițiștii Secției Rurale nr. 4 Câmpina au fost sesizați de un bărbat din comuna Brebu despre faptul că un vecin al său i-ar fi sustras suma de 9.800 dolari canadieni, precum și documente privind dreptul de proprietate pentru locuința sa. În cauză au fost demarate verificările necesare săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, au rezultat indicii că persoana vătămată ar fi oferit informații eronate, iar aspectele sesizate nu sunt reale și ar fi formulat plângerea pentru a se răzbuna pe vecin deoarece aveau unele neînțelegeri privind hotarul ce le desparte proprietățile.

Având în vedere cele constatate, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare, cercetările fiind continuate de polițiștii din Brebu.

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline