Dragoș Gheorghe suferă de boala lui… Alibec. Se știe când începe, nu se poate estima când se termină!

Sport

Dragos Trestioreanu

După ce a lipsit mare parte din turul de campionat al ediției 2017-2018 a Seriei a III-a din Liga a III-a, bifând doar primele trei meciuri și cel din Cupa României, cu ACS Urban Titu, iar apoi s-a accidentat la genunchiul stâng, mijlocașul de bandă al Petrolului, Dragoș Gheorghe, a revenit pe teren, tot într-un meci din competiția KO, cel de la Agricola Borcea. Apoi, și-a desprins decisiv echipa, pe tabelă, în repriza secundă a meciului oficial de la Chiajna, cu Concordia 2, scor: 2-0, și a mai prins și derbiul cu AFCM Alexandria, de pe arena Ilie Oană. Ulterior, a rămas în afara terenului din cauza unei pubalgii, afecțiune de care suferă și actualul atacant al FCSB-ului, Denis Alibec. Astfel încât cel poreclit Lapte nu a putut fi revăzut pe gazon de către noul antrenor principal al „lupilor”, Romulus Ciobanu, ex-tehnician al trupei teleormănene.

„Am pubalgia asta încă din campionatul trecut, fiind o afecțiune care îi provoacă unui fotbalist dureri abdominale atunci când aleargă sau când șutează la poartă, la mine acutizându-se în toamna aceasta”, explică Dragoș Gheorghe, supărat că – dacă diagnosticul se poate stabili clar – nu se poate estima și când un jucător va fi recuperat cu totul! „Vedeți ce se întâmplă și cu Alibec, nici nu mai știe când va scăpa de pubalgie” – a mai punctat mijlocașul; Petrolului, cel care a progresat enorm de la meci la meci în sezonul trecut și revenise cu mare ambiție și poftă de joc pe teren, în competiția KO.

Dragoș Gheorghe încearcă și o explicație în ceea ce privește apariția acestei afecțiuni la el: „Obișnuiesc să lucrez și suplimentar, îndeosebi la sală, îmi place mult sportul, am jucat și tenis de câmp, la nivel de performanță, vreau să fiu mereu pregătit sută la sută, însă este posibil să fi intervenit suprasolicitarea, zic și eu”. Recomandându-i-se odihnă totală, autorul unor goluri foarte frumoase în campionatul Ligii A Prahova, bifând unul, cum scriam mai sus, și în turul întrecerilor Ligii a III-a, Dragoș Gheorghe speră să poată scăpa de dureri și să revină astfel apt 100% la pregătirile echipei sale, antrenamente care vor debuta în luna ianuarie. Ar fi foarte bine, el dovedindu-și de fiecare dată utilitatea în fața porților adverse, dar nu numai.

Foto: www.fcpetrolul.ro

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline