Înainte de startul sezonului oficial de volei masculin, într-o conferință de presă, Dacian Alecse, președintele Tricolorului LMV Ploiești, singura echipă de prim eșalon din județul Prahova, exceptând-o pe cea de popice de la CS Conpet, a declarat pe bună dreptate că, la ce transferuri s-au făcut în vară, obiectivul nu poate fi decât câștigarea campionatului și a Cupei României. Y compris, și un drum cât mai lung în cupele europene. Cum la Ploiești, patronatul Tricolorului a făcut un veritabil „Dream Team”, cu jucători români și străini cu un CV foarte bun, era cât se poate de clar că antrenorilor Sergiu Stancu (principal) și Mădălin Marinescu (secund) nu li se putea cere decât maximum.

Chiar dacă debutul de campionat se anunța dificil, ploieștenii acuzând încă o lipsă de omogenitate, nimeni nu ar fi crezut că, în sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazul”, din București, gazdele de la Steaua aveau să facă praf noua trupă de vedete a Tricolorului, surclasând-o în minimum de seturi, la diferențe mari de scor, cu precădere în ultimele două: 25-22; 25-15; 25-15!

Sigur, un prim eșec nu-i un capăt de țară, dar trebuie tras totuși un semnal de alarmă, sperându-se că se va drege busuiocul sâmbătă, 14 octombrie 2017, la sala Olimpia, când va veni SCM Universitatea Craiova, pe care însă Bogdan Olteanu și coechipăierii săi au învins-o în două turnee amicale pre-competiționale, unul la Ploiești, iar altul – în Cetatea Băniei.

Foto: www.republikanews.ro

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Familia Petrolului de azi

În mai bine de șase decenii de viață alături de Petrolul, mi-a fost dat să văd generații pes

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline