Ca răspuns la o sesizare postată pe pagina de facebook a primarului municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, referitoare la o serie de presupuse nereguli semnalate de către respectiva persoană, cel vizat de sesizare ne-a trimis o serie de explicaţii. Este vorba despre articolul „Primarul Iulian Bădescu – asaltat cu tot felul de cereri. Află ce vor ploieştenii de la noul edil”, pe care îl puteţi citi aici.

Iată cum suna sesizarea de pe pagina de facebook a primarului Bădescu:Iliescu Elena Simona: Domnule Primar va rog din suflet sa rezolvati problema si cu Oborul din Ploiesti ! Ei fac japca pe fata ! mai precis unul Narcis (…) Domn Narcis a favorizat persoane din afara, (…) ia inlaturat pe cei vechi si asa cei noi veniti s-au trezit peste noapte avand contract si taraba in obor ! peste tot in pietele din ploiesti este tarif de 7.5 ron masa de 1 metru , dar in oborul din Ploiesti este tariful de 15 ron masa ! am platit la inceputul lunii iunie 1 milion masa si dupa doua saptamani mi-a spus ca are altcineva contract pe masa mea ! mi-a spus Dl Narcis ca trebuie sa eliberez masa ca ma da afara cu Politia ! eu am masa asta in Oborul Ploiesti de 4 ani ! si am platit luna de luna ! Ma simt nedreptatita ! Hale si piete au preluat activitatea in obor din luna decembrie ! de atunci si pana acum s-au facut numai hotii ! va rog mult sa verificati ! va multumesc !”

Şi iată răspunsul şefului serviciului administrativ al „Hale şi Pieţe”, Narcis Gheorghiu: „In fapt, in dimineata zilei de 16.06.2012, am fost sesizat de catre corpul de paza al Oborului ca a izbucnit o altercatie in sectorul 3,protagonista fiind d-na Iliescu.M-am deplasat sa vad ce s-a intimplat: respectiva d-na a dat afara de pe acea taraba pe cei care aveau factura achitata ptr. luna in curs.Nu m-am pripit, am mers la calculator la colegele mele de la facturari, unde am verificat ,iar d-na Iliescu nu mai facturase taraba din luna ianuarie. M-am intors la aceasta si i-am pus in vedere sa elibereze locatia. Bineinteles, a inceput sa adrese cuvinte jignitoare si provocatoare la adresa mea si a personalului Hale si Piete. Mentionez ca in Obor , SC Hale si Piete SA practica tarifele aprobate de Consiliul Local, iar eu in calitatea de Sef Serv. Ad-tiv veghez la respectarea acestora .Toate afirmatiile d-nei cum ca sint hot si iau spaga sunt rautati cu care ne confruntam in activitatea noastra”.

 

 

 

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline