Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea Media, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca televiziunea să iasă „cât mai curat din reorganizarea judiciară”, precizând că, cu mai puţin de 5 milioane de euro, societatea va reuşi să plăteasca toate datoriile pe care le are, iar până la Crăciun, să pună la punct toate detaliile legate de reorganizarea judiciară a Realitatea Media.

Schwartzenberg a mai spus că mai are echipamente de recuperat din vechiul sediu al Realitatea TV, cel din Casa Presei, iar dacă acest lucru nu va fi posibil, va avea alte echipamente în maximum două săptămâni.

În ceea ce-l priveşte pe Sebastian Ghiţă, Schwartzenberg a spus că ar dori ca acesta să îşi ceară scuze echipei de la Realitatea TV. El a amintit faptul că jurnaliştii au dorit să îl vadă pe el în ziua preluării Realitatea Media, dar Ghiţă „le-a pus pumnul în gură”. Schwartzenberg a mai spus că ar dori ca Ghiţă sa-şi ceară scuze pentru că a intervenit în libertatea editorială. „Aş mai vrea să aibă curaj să spună în faţa presei că a venit la mine şi mi-a spus aproape plângând că nu mai face faţă”, fapt care a dus la reorganizarea judiciară. Proprietarul Realitatea Media a mai dat asigurări că este susţinut din punct de vedere financiar şi de un grup din Israel, care îi poate asigura fondurile necesare pentru ieşirea din rorganizarea judiciară.

Sursa: Mediafax

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline