Timpul estimat pentru citirea articolului este 78 secunde

Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea Media, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca televiziunea să iasă „cât mai curat din reorganizarea judiciară”, precizând că, cu mai puţin de 5 milioane de euro, societatea va reuşi să plăteasca toate datoriile pe care le are, iar până la Crăciun, să pună la punct toate detaliile legate de reorganizarea judiciară a Realitatea Media.

Schwartzenberg a mai spus că mai are echipamente de recuperat din vechiul sediu al Realitatea TV, cel din Casa Presei, iar dacă acest lucru nu va fi posibil, va avea alte echipamente în maximum două săptămâni.

În ceea ce-l priveşte pe Sebastian Ghiţă, Schwartzenberg a spus că ar dori ca acesta să îşi ceară scuze echipei de la Realitatea TV. El a amintit faptul că jurnaliştii au dorit să îl vadă pe el în ziua preluării Realitatea Media, dar Ghiţă „le-a pus pumnul în gură”. Schwartzenberg a mai spus că ar dori ca Ghiţă sa-şi ceară scuze pentru că a intervenit în libertatea editorială. „Aş mai vrea să aibă curaj să spună în faţa presei că a venit la mine şi mi-a spus aproape plângând că nu mai face faţă”, fapt care a dus la reorganizarea judiciară. Proprietarul Realitatea Media a mai dat asigurări că este susţinut din punct de vedere financiar şi de un grup din Israel, care îi poate asigura fondurile necesare pentru ieşirea din rorganizarea judiciară.

Sursa: Mediafax

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

1 Mai, mârlanii şi seminţele

Timpul estimat pentru citirea articolului este 147 secunde Am ieşit ieri cu familia în poate singu

Petrolul ’52 câștigă, fără adversar, cel mai important „meci”. Dar cu ce preţ!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 187 secunde Gata, se ştie deja că singura participa

Ploieștenii în marea epopee națională a întregirii neamului

Timpul estimat pentru citirea articolului este 753 secunde După cum este bine cunoscut, România in

Inline
Inline