Timpul estimat pentru citirea articolului este 78 secunde

Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea Media, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca televiziunea să iasă „cât mai curat din reorganizarea judiciară”, precizând că, cu mai puţin de 5 milioane de euro, societatea va reuşi să plăteasca toate datoriile pe care le are, iar până la Crăciun, să pună la punct toate detaliile legate de reorganizarea judiciară a Realitatea Media.

Schwartzenberg a mai spus că mai are echipamente de recuperat din vechiul sediu al Realitatea TV, cel din Casa Presei, iar dacă acest lucru nu va fi posibil, va avea alte echipamente în maximum două săptămâni.

În ceea ce-l priveşte pe Sebastian Ghiţă, Schwartzenberg a spus că ar dori ca acesta să îşi ceară scuze echipei de la Realitatea TV. El a amintit faptul că jurnaliştii au dorit să îl vadă pe el în ziua preluării Realitatea Media, dar Ghiţă „le-a pus pumnul în gură”. Schwartzenberg a mai spus că ar dori ca Ghiţă sa-şi ceară scuze pentru că a intervenit în libertatea editorială. „Aş mai vrea să aibă curaj să spună în faţa presei că a venit la mine şi mi-a spus aproape plângând că nu mai face faţă”, fapt care a dus la reorganizarea judiciară. Proprietarul Realitatea Media a mai dat asigurări că este susţinut din punct de vedere financiar şi de un grup din Israel, care îi poate asigura fondurile necesare pentru ieşirea din rorganizarea judiciară.

Sursa: Mediafax

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

Nesimţirea la putere

Timpul estimat pentru citirea articolului este 149 secunde Nesimţirea e la putere în România. Ne-

De ce dacă i se zice FC Petrolul va fi tot timpul… (și) Petrolul ’52!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 194 secunde Absolut inexplicabil, în opinie personal

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Timpul estimat pentru citirea articolului este 267 secunde Imediat după ocuparea județului Prahova

Inline
Inline