PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail,anunţă semnarea unui parteneriat cu Avon România, liderul pieţei de cosmetice dinţara noastră.

 

Astfel, de acum, Reprezentanţii Avon au la dispoziţie pentru achitarea facturilor peste 7.000 de puncte de plată PayPoint din toată ţara (minimarket-uri, supermarketuri, magazine de proximitate), semnalate prin sigla galbenă PayPoint.

 

„Avon România este un partener important de afaceri pentru noi, fiind o companie importantă de vânzări directe din România şi având o colaborare de succes cu PayPoint şi în Marea Britanie. Îi aşteptăm pe Reprezentanţii Avon să îşi plătească facturile prin terminalele PayPoint instalate în magazine de proximitateşi suntem convinşi că vor reveni şi pentru utilizarea celorlalte servicii puse la dispoziţie pe terminalele noastre”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director la PayPoint România.

 

Despre parteneriatul cu PayPoint,Răzvan Diraţian, Director General Avon România şi Moldovaa declarat:„Avon România se mândreşte cu cea mai mare comunitate de Reprezentanţi activi din toată ţara. Pentru ei, dar şi pentru noi, flexibilitatea este foarte importantă, de aceea ne bucurăm că le putem oferi ocazia să apeleze la această nouă, eficientă şi rapidă metodă de plată a facturilor, oferită de terminalele PayPoint.”

Modalitatea de plată a facturilor prin sistemul PayPoint este simplă, comodă şi sigură. Pentru a-şi plăti factura Avon, Reprezentantul trebuie doar să vină cu ea în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint; vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, iar tranzacţia este procesată în doar câteva secunde. Reprezentantul achită apoi în numerar valoarea facturii şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, furnizorul, etc).

 

De asemenea, odată cu plata facturii Avon, reprezentanţii îşi pot plăti şi numeroase alte facturi, în doar câteva minute, beneficiind de o mare flexibilitate, ca urmare a programului de lucru prelungit al punctelor de plată – multe magazine partenere PayPoint sunt deschise de dimineaţa devreme până seara târziu, şapte zile pe săptămână.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline