Facturile RCS&RDS vor putea fi plătite şi cu cardul

Național

Redactia

RCS & RDS a finalizat instalarea sistemelor de plata cu cardul in punctele sale de prezenta din Capitala. Compania a introdus acest sistem de plata a facturilor, pentru a oferi clientilor….
RCS & RDS a finalizat instalarea sistemelor de plata cu cardul in punctele sale de prezenta din Capitala. Compania a introdus acest sistem de plata a facturilor, pentru a oferi clientilor in punctele sale de prezenta, inca o modalitate de plata, simpla, rapida si fara comisioane. Sunt acceptate la plata toate tipurile de carduri in lei. RCS & RDS are in vedere implementarea POS-urilor si in restul punctelor sale de prezenta din intreaga tara.In prezent, clientii RCS & RDS pot efectua plata facturilor:
Cash sau cu cardul – in punctele de prezenta RCS & RDS, la ghiseele bancilor partenere si prin sisteme de APT (Automatic Payment Terminal) sau multifunctionale de numerar.
Online – cu cardul, fie direct pe site-ul companiei, www.rcs-rds.ro, fie in contul de client creat pe site de catre abonat; prin sistemele de internet banking ale bancilor partenere.
Prin ATM-urile si bancomatele bancilor partenere.
Prin virament bancar.
Compania are parteneriate cu 12 banci si cu Posta Romana si ofera clientilor factura si in format electronic.

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline