Deși până la primul meci oficial de pe teren propriu, din returul campionatului Seriei a III-a din al treilea eșalon fotbalistic național, ce va fi programat pe 9 sau 10 martie 2018, mai este timp destul, conducerea liderului, FC Petrolul Ploiești, a decis să dea drumul la vânzarea de abonamente încă de marți, 30 ianuarie. Astfel, se vor pune la dizpoziția amatorilor de a urmări, de pe locuri fixe, partidele echipei favorite două tipuri de abonamente: individual sau în pachet de două, pentru cea din urmă variantă oferindu-se un discount semnificativ la achiziționarea celui de-al doilea.

Odată cu anunțul postat pe www.fcpetrolul.ro în ceea ce privește scoaterea la vânzare a abonamentelor, s-a specificat și prețul acestora, în funcție de zona din arena Ilie Oană în care se dorește a fi achiziționate: Peluze – 35 lei/abonament sau 50 lei/pachet 2 abonamente; Tribuna a II-a – 55 lei/abonament sau 80 lei/pachet 2 abonamente; Tribuna I – 85 lei /abonament sau 120 lei/pachet 2 abonamente; Tribuna 0 – 110 lei/abonament sau 160 lei/pachet 2 abonamente. S-a precizat că al doilea abonament din pachetul special  de 2 va fi vândut în aceeași zonă a stadionului, ca și primul.

S-a făcut public și programul caselor de bilete, din spatele peluzei I, acolo unde se vor pune în vânzare abonamentele individuale sau în pachet de două: de luni până vineri, între orele 9.00 și 16.30. Chiar dacă, așa cum scriam mai sus, până la primul joc de acasă din retur, cel cu Sporting Roșiorii de Vede, mai este destul timp, nu ar fi deloc bine să fie lăsată achiziționarea unui abonament sau a două pe… ultima sută de metri, știută fiind aglomerația din ultimele zile de dinaintea primul meci de pe teren propriu. Astfel încât, vor fi mai câștigați cei care se vor grăbi, putând încerca de mâine, 30 ianuarie, chiar, cumpărarea unuia sau a două abonamente!

Foto: www.fcpetrolul.ro

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline