Nici al cincilea meci oficial din acest an nu a fost unul cu noroc pentru handbalistele de la CSM Ploieşti, chiar dacă aveau motiv să-i facă un cadou antrenorului lor, Gheorghe Ionescu, la aniversarea acestuia. Mai ales că tehnicianul a trecut recent prin momente nefericite, soţia lui decedând. Deşi Gigi Ionescu declara, înainte de meciul de la Bucureşti, contra echipei ce poartă acelaşi nume cu a sa, că Andreea Dospin şi coechipierele sale ştiu cum să contracareze atuurile gazdelor, pe care le cunoşteau foarte bine din destulele jocuri-test, nici de această dată nu a mers, CSM-ul bucureştean bifând, după două succese în partide amicale, şi un al treilea la rând, de data aceasta în campionatul Ligii Naţionale. Astfel, le-au trimis pe ploieştence pe locul al X-lea în ierarhie, unul care devine extrem de periculos în perspectiva evitării retrogradări.

Deşi a avut tot lotul la dispoziţie, debutând şi pivotul Claudia Ciobanu, venită de la divizionara secundă Z-Terom Iaşi, Ionescu nu şi-a putut conduce jucătoarele spre mult aşteptatul succes din acest an. Antrenorul CSM-ului din Ploieşti a declarat, după partida din capitala ţării, că „nu-mi vine să cred că am pierdut. Am avut jocul în mână, dar exact atunci când totul mergea bine au apărut greşelile copilăreşti. Gazdele nu ne-au surprins cu nimic, au jucat aşa cum ne aşteptam şi, dacă ne-am fi păstrat concentrarea până la final, nu ar fi avut şanse pentru a întoarce soarta partidei. Sunt puncte uriaşe pe care le-am pierdut”.

Gheorghe Ionescu a mizat, în etapa intermediară, pe următoarele jucătoare: Carmen Tănase, Gabriela Cristescu – Nicoleta Gâscă-Alexandrescu (foto,  www.time4news; 12 goluri), Andreea Dospin (6), Daniela Crap (3), Janina Luca (2), Ramona Ştefan (2), Raluca Năstase (2), Codruţa Zavragiu (1), Alina Moroianu (1), Claudia Ciobanu, Cristiana Nica, Aneta Barcan-Gheorghe. Sâmbătă, 4 februarie 2012, CSM Ploieşti se va deplasa la Braşov, pentru un alt joc dificil, cel contra formaţiei locale, Corona, antrenată de Mariana Târcă. Dacă va fi iar o înfrângere, situaţia fetelor lui Gigi Ionescu devine de-a dreptul dramatică. Acest joc este programat în prima etapă a returluui campionatului Ligii Naţionale feminine.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Riscul amenințărilor mutării Petrolului în alt oraș. Atunci și acum…

Cândva, aflată sub pulpana FSLI Petrom, SC FC Petrolul – cum se numea pe-atunci – a fo

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline