Furturi de fier vechi fără număr în Prahova

Știri

Redactia

În ziua de 19.02.2013 lucrătorii Secției de Poliție nr. 5 Ceptura au fost sesizați despre faptul că a fost sustrasă sârma de susținere dintr-o cultură de viță de vie din localitate. 

La fața locului, polițiștii au găsit un bărbat din Ceptura, care avea asupra lui un rucsac în interiorul căruia au fost găsiți mai mulți colaci de sârmă de viță de vie, pe care a recunoscut că a sustras-o din via respectivă.

Cantitatea de 21 kg sârmă a fost ridicată în vederea confiscării, iar bărbatului depistat i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

 

 

Polițiștii din Comarnic au surprins doi bărbați care aveau asupra lor un sac din rafie ce conținea deșeuri de material feros.

Cu această ocazie, a rezultat că cei doi au sustras cantitatea de 50 kg fier vechi din incinta unei societăți comerciale din localitate.

          Celor doi le-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

 

În ziua de 19.02.2013, polițiștii Postului de poliție Colceag au fost sesizați de un localnic despre faptul că în noaptea de 18/19.02.2013, persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuinței o butelie de aragaz.

Cercetările efectuate de polițiști au condus la identificarea principalului suspect de comiterea fapei, acesta fiind un bărbat din localitate, de la care a fost ridicat bunul sustras și predat persoanei prejudiciate.

Și în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

 

Reprezentantul unei societăți comerciale a reclamat în ziua de 17.02.2013, faptul că persoane necunoscute au sustras un tronson de conductă metalică tip tubing de la sondă dintr-un parc petrolier din Buștenari.

Lucrătorii Postului de Poliţie Telega au demarat cercetările, astfel că au fost identificați doi localnici, suspectați au secţionat conducta metalică de tip tubing de la o sondă şi au sustras 60 m de ţeavă metalică pe care au transportat-o cu o căruță la domiciliul unui a dntre ei.

          Țeava sustrasă a fost ridicată și restituită societății comerciale prejudiciate, iar cei doi suspecți sunt cercetați penal.

 

 

        În jurul orei 18, un echipaj din cadrul Secției de Poliție nr. 1, care efectua serviciul de patrulare pe str. Ștrandului din Ploiesti, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în curtea unei societăți comerciale din zonă, se afla un tânăr, care încerca să sustragă diverse bunuri.

        A fost imobilizat și condus la sediul secției, unde s-a procedat la identificarea acestuia, stabilindu-se că locuiește în zonă și are 18 ani. Din primele

 

 

verificări ale polițiștilor a rezultat că acesta a spart o porțiune din gardul societății în cauză, cu un baros, după care a pătruns în curte, cu intentia de a sustrage obiecte din fier.

        Valoarea prejudiciului cauzat este de 500 lei, iar tânărului i-a fost întocmit un dosar penal pentru tentativă la infracțiunea de furt calificat.

 

 

        În jurul orei 23.30, doi polițiști din cadrul Postului Comunal Ariceştii Rahtivani, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza de competenţă, au surprins în flagrant doi bărbați (unul din localitate și altul din București, cu vârste de 42, respectiv, 31 de ani), în timp ce sustrăgeau de la biserica din satul Buda, aflată în construcţie, două pachete pachete cu fier-beton.

        În cauză s-a întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări față de cei doi sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline