Ploieştenii vor putea să încingă grătare în Parcul Municipal Vest. Cum această investiţie, prost gândită, nu are cum să atragă prea mulţi vizitatori pe durata verii pentru plimbări pe alei, din cauza faptului că oamenii nu au unde să se adăpostească de soare, în lipsa copacilor, administraţia parcului încearcă să ofere noi variante de petrecere a timpului liber în incintă. Donald Constantin, cel care se ocupă de Parcul Municipal Vest a anunţat că începând din acest an cei interesaţi vor putea să facă grătare în parc, într-o zonă special destinată. De asemenea, se doreşte şi achiziţionarea de bărci de agrement pentru cei care doresc să se plimbe pe lac. 

Iată mesajul lui Donald Constantin: „Ploieștenii vor avea unde să facă grătare. Conducerea Parcului Municipal Vest a făcut demersuri pentru aducerea aici a unor grătare pentru ca vizitatorii să-și poată prepara mici și fripturi. Acestea vor fi amplasate în zona de picnic a parcului, unde există deja foișoare cu mese și băncuțe, care asigură protecția împotriva razelor solare, dar și condiții civilizate de consumare a preparatelor.
Șeful parcului pregătește și o altă surpriză pentru ploieșteni: achiziționarea unor barci de agrement pentru lacul artificial din Parcul Vest.”

 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline