Joi 28 martie a.c., un echipaj al Jandarmeriei din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploieşti, în jurul orelor 14.30, a depistat o persoană pe strada Ion Maiorescu din municipiul Ploiești, care avea asupra sa un bagaj voluminos, iar la apariția jandarmilor acesta a adoptat un comportament suspect.

Cu ocazia controlului efectuat, jandarmii au descoperit asupra persoanei de 25 ani din Ploiești, mai multe țevi de cupru, robineţi din aliaj, baterii baie, butuc uşă imobil, precum şi un număr de 17 chei cu care acesta încerca diferite iale unde puteau fi depozitate eventuale bunuri.

În urma verificărilor efectuate de jandarmi, a reieșit faptul că respectivele bunuri au fost sustrase din boxa unui imobil, la scurt timp făcându-și apariția și proprietarul acestora.

Celui în cauză i-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul Penal.

Dosarul cu actele de constatare şi persoana a fost predata Poliției, luându-se măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline