Mic_Dejun_repede_si_bunMcDonald’s România lansează cel mai extins program de promovare a Micului Dejun în toate restaurantele sale din România, al căror orar de activitate permite acest lucru. Astfel, consumatorii se pot bucura de un Mic Dejun complet la McDonald’s, în fiecare dimineață, până în ora 10:00.     

Meniul are la bază cele mai importante ingrediente pentru un Mic Dejun clasic – ouă și legume proaspete, bacon, felii de carne, suc de portocale. Programul reprezintă o alternativă pentru toți cei care, de cele mai multe ori, din lipsă de timp, renunță la cea mai importantă masă a zilei.

„Întrucât micul dejun este prima masă a zilei, acesta contribuie semnificativ la buna funcționare a organismului și la menținerea unei diete echilibrate. Pe lângă faptul că oferă energia necesară desfășurării activităților de pe parcursul zilei, micul dejun are și un efect pozitiv asupra dispoziției noastre generale.”, recomandă Dr. Alin Popescu, Medic Specialist în Medicină Sportivă.

 

Programul McDonald’s de Mic Dejun se adresează în special persoanelor cu un stil de viață dinamic, pentru care timpul este foarte important. Platforma are la bază principiile McDonald’s: Varietate – prin oferirea unei game diversificate de produse adaptate cerințelor consumatorilor, Valoare – prin ofertele de meniu care alcătuiesc o masă completă, la un preț accesibil și Rapiditate – prin rețeaua extinsă de restaurante, cât și prin promptitudinea cu care McDonald’s își onorează fiecare comandă.

Ne mândrim cu faptul că suntem primul lanț de restaurante din România care le oferă consumatorilor posibilitatea de a-și începe ziua cu un Mic Dejun consistent, format din produse specifice acestei mese: omletă, ouă ochiuri, sandvișuri cu legume proaspete. Încă din 2010, anul în care am demarat acest program, am extins oferta de meniu cu produse noi, pe gustul fiecăruia.”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

Despre Mic Dejun repede și bun McDonald’s 

Toate ingredientele McDonald’s folosite pentru prepararea Micului Dejun îndeplinesc parametri stricți de calitate și sunt furnizate de un grup de parteneri care îndeplinesc standarde înalte de siguranță alimentară, de responsabilitate socială, precum şi standarde de protecţie a mediului şi a animalelor.

 

Ouăle folosite în pregătirea Micului Dejun provin de la găini crescute la sol și sunt verificate, sortate, curățate și ambalate în maximum 24 de ore de la producere. Producătorii McDonald’s sunt atent monitorizați pentru a respecta standardele privind îmbunătățirea condițiilor de trai pentru animale. Toate ouăle achiziționate poartă ștampila fermei de proveniență.

 

Despre McDonald’s

McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine 65 de restaurante în 21 de oraşe – 28 de restaurante în Bucureşti şi 37 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 clienţi. McDonald’s are peste 3.500 de angajaţi în România şi a fost în fiecare an unul dintre cei mai buni angajatori români, conform Hewitt.

 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Familia Petrolului de azi

În mai bine de șase decenii de viață alături de Petrolul, mi-a fost dat să văd generații pes

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline