Sâmbătă, 13 octombrie 2012 Bergenbier SA va organiza evenimentul Ziua Porţilor Deschise la fabrica de bere de la Ploieşti. Porţile fabricii se vor deschide la ora 9.30 pentru primul tur, iar ultimul tur va avea loc la ora 18.30.  Un autobuz gratuit va fi pus la dispoziţia ploieştenilor care doresc să viziteze fabrica Bergenbier. Autobuzul va pleca din oră în oră, la fix, de vizavi de staţia Coreco, Halele Centrale. Cei care aleg să vină direct la fabrică sunt aşteptaţi la poarta principală. 
Pe parcursul unui tur de fabrică, vizitatorii vor afla de la berarii Bergenbier etapele prin care trec ingredientele naturale pentru a se transforma în bere de calitate. După ce se vor familiariza cu partea teoretică în care vor afla despre ingrediente, vor fi conduşi în fabrică de către ghizii lor- maeştrii berari Bergenbier, unde vor înţelege mai bine procesul de fabricaţie al berii.  În fabrica de bere de la Ploieşti, Bergenbier S.A. produce 9 mărci de bere, fiecare cu istoria şi reţeta ei: Bergenbier, Bergenbier Nefiltrată din Grâu, Bergenbier Fresh Lemon, Noroc, Noroc Tare, Staropramen, Beck’s, Stella Artois şi Lowenbrau.

În avanpremieră, reprezentanţii mass-media au putut vizita încă de astăzi fabrica. În cele ce urmează, vă prezentăm o galerie foto inedită cu procesul de fabricaţie a berii.  {AG}Bergenbier{/AG}

 

 

 

 

 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline