Timpul estimat pentru citirea articolului este 104 secunde

Aseară, invitați la televiziunea Realitatea, senatorul PSD Iulian Bădescu și realizatorul tv Radu Moraru au intrat într-o polemică aprinsă, sfârșind să se jignească reciproc în direct, făcându-se unul pe altul ”mitocani”. Subiectul emisiunii a fost procesul dintre Băsescu și Patriciu, pe marginea filmulețului lansat în campania electorală pentru președinția României de acum doi ani, în care președintele era filmat lovind un copil, pe o scenă electorală de la Ploiești, în 2004. Disputa de aseară a pornit de la comentariile pe marginea veridicității imaginilor. Moraru a încercat să sugereze că imaginile au fost trucate, el susținând că a aflat chiar de la cei care au filmat scena, însă a refuzat să le dea numele. Bădescu, la rândul său, a afirmat că el a vorbit cu respectivii și că situația stă exact invers, dând de înțeles că, de fapt, realizatorul blufează, nu a vorbit cu nimeni.

Spuneți, dragi colegi”, s-a adresat Moraru realizatorilor Realității, ”nu vedeți că imaginile sunt prelucrate, nu vorbiți dumneavoastră domnule politician, pentru că ați fost ziarist de presă scrisă și ați lucrat cu pixul, nu cu tehnica de televiziune”. Bădescu i-a replicat imediat :”Sunt sigur că dacă operatorii vă dau o cameră vă încurcați cu degetele în butoane, nu vă mai dați atât de specialist în tehnică, una e să vorbești la tv și alta e să cunoști tehnica”. Atunci Radu Moraru a explodat, ”asta e o mitocănie”. ”Ba mitocănie este din partea dumneavoastră”, nu i-a rămas dator ploieșteanul.

La acel moment, gazda Cătălin Striblea a cerut pauză publicitară, ca să detensioneze situația. După pauză, emisiunea a fost reluată cu ceilalți invitați, inclusiv Radu Moraru, însă pare-se fără Bădescu, acesta nemailuând cuvântul și nemaiapărând în imagine, iar cei de la Realitatea nu au mai dat niciun plan general, ca să se observe plecarea senatorului.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

1 Mai, mârlanii şi seminţele

Timpul estimat pentru citirea articolului este 147 secunde Am ieşit ieri cu familia în poate singu

Petrolul ’52 câștigă, fără adversar, cel mai important „meci”. Dar cu ce preţ!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 187 secunde Gata, se ştie deja că singura participa

Ploieștenii în marea epopee națională a întregirii neamului

Timpul estimat pentru citirea articolului este 753 secunde După cum este bine cunoscut, România in

Inline
Inline