1. 04.01.2012, ora 16:19 – incendiu vegetaţie uscată în comuna Bucov

          În comuna Bucov, sat Chiţorani, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată, proprietar Consiliul Local Bucov. A ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 8000 mp.

  1. 04.01.2012, ora 17:38 – incendiu vegetaţie uscată în localitatea Urlaţi

          În localitatea Urlaţi, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată, proprietar Consiliul Local Urlaţi. A ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 1 ha.

 

  1. 05.01.2012, ora 05:58 – incendiu casă particulară în municipiul Ploieşti

         În municipiul Ploieşti, strada Ştrandului, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar M.Constantin. Echipajele sosite la locul evenimentului au constatat că incendiul se manifesta intr-o cameră de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 15 mp. Din nefericire proprietarul casei în vârstă de 84 de ani a fost gasit decedat în holul imobilului, cel mai probabil intoxicat cu monoxid de carbon. Au ars: mobilier şi resturi menajere. Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 100.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 1.000 lei. Cauza probabilă: jar sau scântei – fumatul în timpul somnului.

 Echipajele SMURD au intervenit în 16 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.   

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Riscul amenințărilor mutării Petrolului în alt oraș. Atunci și acum…

Cândva, aflată sub pulpana FSLI Petrom, SC FC Petrolul – cum se numea pe-atunci – a fo

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline