Timpul estimat pentru citirea articolului este 87 secunde

Comunicat de presă

 

Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează, în perioada 1 – 18 mai 2017, cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului Naţional “I.L. Caragiale”, în cadrul căruia se desfăşoară Concursul Naţional de Teatru Amator şi Concursul Naţional de Proză Scurtă.

Liceenii care vor să se înscrie la Concursul Național de Proză Scurtă sunt rugați să trimită pe adresa gelunionescu@yahoo.com, până cel târziu pe 10 mai 2017, un CV și 5 pagini de proză scurtă (scrise în times new roman, font 12). Juriul va fi format din prof. Gelu Nicolae Ionescu, prof. Iulia Dragomir și prof. Mădălina Paula Ștefan.

Înscrierile pentru  Concursul Naţional de Teatru Amator se desfășoară până pe 10 mai 2017. Pentru preselecții, trupele sau actorii amatori (indiferent de vârstă) care doresc să participe la concurs sunt rugați să trimită pe adresa Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti, Piața Eroilor nr. 1A, un DVD cu înregistrarea piesei/monologului propuse pentru finală și o fișă de înscriere completată cu toate datele, inclusiv cele de contact (poate fi descărcată de pe site-ul institutiei: www.casadecultura.ro). Finala va avea loc pe 18 mai 2017, la Teatrul “Toma Caragiu” Ploiești, iar juriul va fi format din  Marius Manole – actor, conf. univ. dr. Nicolae Mandea – rector UNATC “I.L. Caragiale” București și Ioan Coman – actor.

Pentru informații suplimentare, punem la dispoziția celor interesați datele de contact ale coordonatorului proiectului, Gelu Nicolae Ionescu – e-mail: gelunionescu@yahoo.com; telefon: 0725893134.

Festivitatea de premiere pentru cele două competiții va avea loc după ce se va încheia Concursul Naţional de Teatru Amator, la Teatrul “Toma Caragiu” Ploiești.

 

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

Nesimţirea la putere

Timpul estimat pentru citirea articolului este 149 secunde Nesimţirea e la putere în România. Ne-

De ce dacă i se zice FC Petrolul va fi tot timpul… (și) Petrolul ’52!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 194 secunde Absolut inexplicabil, în opinie personal

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Timpul estimat pentru citirea articolului este 267 secunde Imediat după ocuparea județului Prahova

Inline
Inline