Comunicat de presă

 

Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează, în perioada 1 – 18 mai 2017, cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului Naţional “I.L. Caragiale”, în cadrul căruia se desfăşoară Concursul Naţional de Teatru Amator şi Concursul Naţional de Proză Scurtă.

Liceenii care vor să se înscrie la Concursul Național de Proză Scurtă sunt rugați să trimită pe adresa gelunionescu@yahoo.com, până cel târziu pe 10 mai 2017, un CV și 5 pagini de proză scurtă (scrise în times new roman, font 12). Juriul va fi format din prof. Gelu Nicolae Ionescu, prof. Iulia Dragomir și prof. Mădălina Paula Ștefan.

Înscrierile pentru  Concursul Naţional de Teatru Amator se desfășoară până pe 10 mai 2017. Pentru preselecții, trupele sau actorii amatori (indiferent de vârstă) care doresc să participe la concurs sunt rugați să trimită pe adresa Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti, Piața Eroilor nr. 1A, un DVD cu înregistrarea piesei/monologului propuse pentru finală și o fișă de înscriere completată cu toate datele, inclusiv cele de contact (poate fi descărcată de pe site-ul institutiei: www.casadecultura.ro). Finala va avea loc pe 18 mai 2017, la Teatrul “Toma Caragiu” Ploiești, iar juriul va fi format din  Marius Manole – actor, conf. univ. dr. Nicolae Mandea – rector UNATC “I.L. Caragiale” București și Ioan Coman – actor.

Pentru informații suplimentare, punem la dispoziția celor interesați datele de contact ale coordonatorului proiectului, Gelu Nicolae Ionescu – e-mail: gelunionescu@yahoo.com; telefon: 0725893134.

Festivitatea de premiere pentru cele două competiții va avea loc după ce se va încheia Concursul Naţional de Teatru Amator, la Teatrul “Toma Caragiu” Ploiești.

 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline