Încet-încet, CSU Asesoft Ploieşti începe să devină tot mai de nedepăşit în sala de sport de la Brazi, acolo unde a câştigat şi dificila partidă cu una dintre candidatele la titlu, din ediţia 2011-2012 a Diviziei A de baschet masculin, CS Gaz Metan Mediaş. După un meci pe care l-a început cu un deficit de şase puncte, jucătorii lui Vladimir Arnautovic şi-au revenit şi au încheiat primele 10 minute ale întâlnirii cu un ecart  bun: 22-15. Şi sfertul al doilea i-a avut pe „alb-albaştri” la timonă şi, deşi s-au impus, în acest parţial, mai strâns, 17-15, diferenţa de la pauză, de 9 lungimi, oferea speranţe pentru abordarea cu mult calm a părţii a doua a confruntării cu ardelenii.

Însă, actul al treilea, ca aproape mereu, nu le-a fost de bun augur ploieştenilor, adversarii lor apropiindu-se, după o jumătate de oră de joc, la doar 3 puncte, după un 17-23, care a fixat tabela la scorul de  56-53. Din fericire pentru ei, Cătălin Burlacu şi coechipierii săi, din rândul cărora s-a distins nou-venitul sârb Vladimir Tica (foto; www.ghimpele.ro), cu un „double-double” (10 recuperări, dintre care 6 ofensive şi 4 defenisve, plus 17 puncte bifate), au gestionat bine finalul, precizia aruncărilor libere, forţate de către băieţii lui Ovidiu Teleabă, în ultimul act, fiind atuul victoriei „gazdelor”: 75-72. Asta după un sfert patru terminat la egalitate: 19-19.

Arnautovic a mizat, în acest joc, pe următorii baschetbalişti: Aleksandar Vlahovic (7 puncte; 2×3), Szijarto Levente (6), Cătălin Burlacu (19; 4×3), Vladimir Tica (17), Darius Hargrove (14; 2×3)/Arvydas Cepulis (8; 2×3), Andrei Căpuşan (2), Drasko Albijanic (2). Cei mai buni marcatori de la CS Gaz Metan Mediaş au fost: Tudor Dumitrescu (15; 4×3), Titus Nicoară (13), Ivan Zigeranovic (13), Deven Mitchell (12; 1×3) şi Ivan Tomeljak (11; 1×3). Meciul a fost arbitrat de Marius Ciulin (Constanţa), Marius Udrică (Craiova) şi Alin Mircea Faur (Timişoara), comisar FRB fiind delegat Ion Olaru, din Bucureşti.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Riscul amenințărilor mutării Petrolului în alt oraș. Atunci și acum…

Cândva, aflată sub pulpana FSLI Petrom, SC FC Petrolul – cum se numea pe-atunci – a fo

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline