Ieșit din joc în minutul 22 al ultimului meci desfășurat în 2017 pe arena Ilie Oană, cu Astra 2, scor: 0-0, primul căpitan al Petrolulului Ploiești, Claudiu Tudor (foto sus, în dreapta, în plan depărtat), este în continuare indisponibil și nu se știe încă sigur dacă va putea evolua sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 14.00, în cea din urmă partidă a turului campionatului Seriei a III-a a Ligii a III-a, de la SC Popești-Leordeni.

Claudiu Tudor a suferit, în prima repriză a drebiului local cu trupa „dracilor negri”, o criză a nervului sciatic, fapt pentru care a și cerut schimbarea, fiind înlocuit atunci cu Alexandru Puchea. „Efectiv, nu mai simt jumătate din genunchiul stâng” – a declarat căpitanul pentru www.gazetaph.ro, adăugând că „nu cred că voi fi în teren la meciul de la Popești-Leordeni”. Dacă unicul play-maker din lotul „lupilor” nu va evolua în județul Ilfov, absența lui va fi una importantă pentru Petrolul, el ordonând de fiecare dată jocul echipei. Conform declarației lui Claudiu Tudor, mai mult ca sigur că a terminat deja prima jumătate a campionatului!

Absent 100% din meciul de la SC Popești-Leordeni va fi Dragoș Gheorghe (foto jos, în dreapta, după reușita din meciul de la Concordia Chiajna 2), a cărui pubalgie de efort, o afecțiune a mușchilor inghinali, îl va ține în afara terenului și acum, urmând a reveni la pregătirile pentru retur. De altfel, atât el, cât și Claudiu Tudor au bifat cele mai lungi absențe din motive medicale, în tur, din lotul Petrolului.

Foto: www.sportpictures.ro și www.fcpetrolul.ro

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline