În data de 10.01.2012, în jurul orei 21:06, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova a fost anunţat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112, despre producerea unui accident rutier pe DN1 – comuna Puchenii Mari, în care a fost implicată o cisternă încărcată cu 6 tone GPL.

La locul intervenţiei s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD cu un efectiv de 30 de pompieri, sub conducerea inspectorului șef, colonel Popescu Nicolae.

Pentru îndepărtarea apariției scânteilor mecanice și electrice a fost realizat un covor de spumă și s-au îndepărtat bateriile de la acumulatori.

Pentru evitarea oricărui pericol s-au luat măsuri de evacuare a populației din locuințele aflate pe o rază de 300 metri, aproximativ 80 de persoane.

Circulația a fost deviată pe drumuri laterale cu DN 1, până la scoaterea cisternei de pe marginea părții carosabile.

In urma accidentului a rezultat răsturnarea pe partea dreaptă a cisternei si rănirea conducătorului auto V. Cristian, în vârstă de 36 de ani, care a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Ploiești.

La ora 23:50 a început transferarea încărcaturii cisternei, aceasta actiune durând aproximativ 45 minute, operațiune care s-a desfășurat fără probleme, după care cisterna a fost tractată și scoasă de pe DN1, într-o zonă nelocuită.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Riscul amenințărilor mutării Petrolului în alt oraș. Atunci și acum…

Cândva, aflată sub pulpana FSLI Petrom, SC FC Petrolul – cum se numea pe-atunci – a fo

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline