Gazeta de Prahova

Lăsat fără portofel în Gara de Vest

Știri

Redactia

Polițișii Serviciului Județean Poliție Transporturi Prahova au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că în stația CF Ploiești Vest unui bărbat de 48 ani, din comuna Vadu Izei, județul Maramureș, i s-a furat un portofel în care se găsea  suma de 3800 lei și documentele personale.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiștti au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre un bărbat de 29 ani, domiciliat în comuna Trifești, județul Neamț și un altul de 30 ani, fără domiciliu.

Cu sprijinul colegilor din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, cei doi au fost depistați. Ulterior au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore.

În baza probatoriului existent, cei 2 au fost  prezentați  Judecătoriei Ploiești cu propunere de arestare preventivă, instanța însușindu-și propunerea și emițând mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii  S.J.P.T. Prahova sub îndrumarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale a celor 2.

 

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline