Se vorbește în termeni din ce în ce mai clari în rândul liberalilor prahoveni despre demiterea lui Adrian Semcu din funcția de președinte al Filialei PNL Prahova, fapt ce ar fi programat să se întâmple, tehnic, înainte de finele anului. Principalul motiv, dar nu singurul, spun liberali cu vechi ștate, ar fi relația prea apropiată de PD-L la nivelul Primăriei municipiului Ploiești, anunțul intempestiv al demisiei în bloc a liberalilor din funcțiile ocupate în administrația locală a municipiului fiind de fapt o manevră încercată de Adrian Semcu de contracarare a demiterii sale, atunci când a aflat că decizia ar avea deja girul Bucureștiului. De altfel, unii dintre cei anunțați ca fiind demisionari din structurile administrației spun că au aflat despre demisia lor din presă, lucru care ar fi nestatutar, cel puțin din punctul de vedere al modului unilateral prin care președintele PNL Prahova ar fi luat această decizie, fără să consulte forurile de conducere ale filialei. Deja sunt vehiculate și unele nume care ar putea să preia funcțiile de președinte la județ, dar și la municipiu (actualmente președinte Cătălina Bozianu), printre acestea amintindu-le pe cele ale lui câmpineanului Virgil Guran, comărniceanului Mircea Roșca, vicepreședinți ai organizației, iar pentru Ploiești varianta numărul 1 ar fi avocatul Sorin Botez.

Contactat de reporterii Gazetei de Prahova şi întrebat dacă poate comenta pe marginea informaţiilor privind înlocuirea sa, Adrian Semcu a răspuns că nu comentează astfel de zvonuri.

De altfel, joi seară a avut loc şedinţa Biroului Judeţean PNL unde s-a încercat înlocuirea lui Adrian Semcu, lucru care nu s-a reuşit, birourile, atât cel judeţean, cât şi cel municipal rămânând în actuala formulă.

Dincolo de toate aceste speculații se mai ridică un alt mare semn de întrebare: În cazul înlocuirii sale de le șefia filialei județene a PNL, ce se va întâmpla cu postul de vicepreședinte pe care îl ocupă acesta în cadrul Consiliului Județean Prahova?

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline