Gazeta de Prahova

Luna viitoare se stabileşte ţintarul noii Ligi Naţionale de baschet masculin

Sport

Redactia

Comisia Centrală de Competiţii din cadrul Federaţiei Române de Baschet a stabilit, în ultima sa şedinţă, drept termen limită pentru înscrierea echipelor la prima ediţie de campionat a nou-înfiinţatei Ligi Naţionale data de 2 iulie 2012. Atunci se va şti exact componenţa  acesteia şi se va proceda, în aceeaşi zi, cu începere de la ora 14.00, şi la tragerea la sorţi a programului pentru sezonul regulat 2012-2013, dar şi al Cupei României.

Interesant este că, deşi ţara noastră va avea abia din campionatul viitor ligi naţionale, atât la masculin, cât şi la feminin, campioanei en-titre CSM Târgovişte i-a fost trimis deja un wild-card pentru a praticipa la Euroligă, favor de care nu a avut parte, însă, şi învingătoarea din întrecerea bărbaţilor, CSU Asesoft Ploieşti (foto; www.dabaschet.ro), care se va mulţumi astfel cu încă o prezenţă în Eurochallenge Cup, competiţie ale cărei trageri la sorţi se vor desfăşura, la Munchen, în Germania, pe 6 iulie. S-a anunţat că dâmboviţencele, care vor juca în propria sală, contra unor echipe de top ale continentului, cele mai tari fiind din Turcia şi Cehia, au primit invitaţia din partea FIBA Europe. În schimb, s-a spus, anterior, că acest organism nu poate decide înscrierea în Euroligă pentru CSU Asesoft! Oare, unde o fi adevărul?! Cât priveşte programul Ligii Naţionale de baschet feminin, acesta va fi stabilit pe 9 iulie.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline