Ploiești Shopping City își consolidează portofoliul de magazine dedicate echipamentelor sportive prin deschiderea unui nou spațiu, aparținând Adidas, unul dintre liderii mondiali ai industriei de profil.

 

Noul magazin are 260 mp utili, este cel de-al șaselea concept store al brand-ului și va rămâne singura locație adidas din județul Prahova, compania neavând în plan inaugurarea unui alt spațiu în județ în viitorul apropiat.   

 

 „Suntem încântați că adidas a decis ca Ploiești Shopping City să fie locul de deschidere a unui concept store important pentru brand, care, de altfel, va fi și singurul din județ. Această lansare este cu atât mai importantă cu cât reușim să îmbogățim oferta pe care o punem la dispoziția clienților noștri și să ne consolidăm segmentul de produse și articole sportive adresate iubitorilor de mișcare și de un stil de viață sănătos, indiferent de vârsta lor. Avem convingerea că produsele oferite de acest nou spațiu cu design inovator vor fi pe gustul celor care ne trec pragul”, a declarat Marina Trifina, Marketing Manager Ploieşti Shopping City.

 

Design-ul noului magazin este centrat în jurul conceptului „Home Court” care celebrează moștenirea sportivă a brandului și aduce consumatorilor o experiență unică de shopping. Fiecare element din acest spațiu face referire la sport: de la materialele utilizate, la inspirația pentru design sau la instrumentele prin care sunt transmise mesajele adidas către public.

În noua locație din Ploiești Shopping City pasionații de mișcare pot găsi cele mai recente articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii ale sezonului, atât pentru femei, cât și pentru bărbați sau copii. În plus, atleții cu un stil de viață activ au la dispoziție o gamă largă de produse tehnice pentru alergare, fotbal, training sau baschet din gama adidas „Sport Performance”. Cei în pas cu ultimele tendințe ale modei au la dispoziție în noul magazin produse din colecțiile „Originals”, ce oferă o interpretare a stilului sport în articolele de stradă.

 

 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline