Într-o întâlnire pe care Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a avut-o cu autorităţile locale şi judeţene din Prahova, pe tema poluării şi a protecţiei mediului, s-a ridicat şi problema gropii de gunoi din oraşul Băicoi.

Marius Constantin, primarul localităţii a luat cuvântul în cadrul întâlnirii la care a asistat şi presa, afirmând că problema ecologizării şi închiderii gropii de gunoi din Băicoi nu trebuie să pice exclusiv în responsabilitatea administraţiei locale iar cheltuielile cu aceste lucrări nu trebuie să fie suportate doar de către cetăţenii care, şi aşa, trebuie să suporte disconfortul creat de existenţa acestei gropi. 

Marius Constantin, primarul oraşului Băicoi: „Chiar dacă la momentul deschiderii acestei gropi de gunoi am fost mai mulţi parteneri, autoritatea locală contribuind cu doar 15%, adică valoarea terenului pe care s-a edificat aceasta, acum, când trebuie să o închidem am rămasi singurii răspunzători de aceasta. Considerăm că nu este corect pentru că alţii au făcut bani acolo din administrarea gropii, fără ca cineva să răspundă. Localitatea noastră are un buget mic şi dacă cetăţenii sunt obligaţi să suporte poluarea şi mirosul nu cred că este corect ca tot din banii lor să plătim pentru închiderea acestei gropi.”

 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline