În perspectiva meciului din data de 3 mai 2012, de pe stadionul din bulevardul Ghencea, dintre Steaua Bucureşti şi SC FC Petrolul Ploieşti, care va debuta la ora 19.30 şi va fi preluat în direct de către postul de televiziune Dolcesport, managerul gazdelor, Mihai Stoica (foto; www.atentiune.ro), este circumspect, experimentatul om de fotbal având cuvinte de laudă la adresa adversarilor „roş-albaştrilor”. Meme Stoica a declarat, pentru www.gsp.ro, că „ştiu că ploieştenii acordă o atenţie deosebită acestei partide. Am înţeles că au venit de marţi (n.r. – 1 mai) şi s-au cazat la Crowne Plaza. Nu mă interesează unde stau, ci cum ne vom prezenta noi, în ce stare fizică şi mentală o să fim la ora jocului. Petrolul este o echipă care arată mult mai bine decât în tur, atunci când părea condamnată la retrogradare. Este o formaţie de luat în seamă. Când joci din trei în trei zile, e greu să evoluezi constant. Îmi place să cred însă că Steaua are cel mai bun lot. Dar vom vedea dacă cei care sunt , de obicei, rezerve şi vor intra acum pe teren se vor şi impune. Pentru mine există două favorite la titlu, Rapidul şi Vasluiul, prin prisma programului de pe finalul de campionat. Nu cred că CFR Cluj este în stare să câştige cele două meciuri care urmează şi nici nu cred că ne pot învinge în ultima etapă”.

Hotel preferat de petrolişti,  când au meci în capitala ţării, datorită raportului calitate/preţ, „Crowne Plaza” – aflat în proprietatea finanţatorului Rapidului, George Copos – are un tarif preferenţial pentru SC FC Petrolul, în urma unei relaţii de colaborare stabilite în acest campionat, o cameră costându-i pe ploieşteni doar 215 lei, faţă de 132 de euro, cât face cea mai iefină încăpere, pentru clienţii obişnuiţi. Faptul este speculat inclusiv de către siteul „Gazetei sorturilor”, care aduce aminte că tot acolo au fost cazaţi petroliştii şi pe vremea antrenorului Vivi Răchită, înainte de partida din retur contra formaţiei patronului stabilimentului de lângă complexul expoziţional Romexpo. Atunci când – se spune – ar fi dat o replică palidă „alb-vişiniilor”, pierzând cu 2-0

Meciul din această seară are o mare importanţă pentru ambele formaţii, Steaua vizând victoria, cotată la 1.40 de casa de pariuri Stanely Bet, conform www.gsp.ro, iar pentru Petrolul orice punct câştigat va coincide cu o gură de oxigen în lupta de salvare de la retrogradare. Aceeaşi „Stanley Bet” a afişat cote de 7.20 pentru un succes al oaspeţilor, 4.20 fiind cea pentru un X. De subliniat că de la „lupi” va absenta atacantul marocan Monsef Zerka, suspendat pentru o etapă, din cauza eliminării din meciul contra echipei CS Mioveni, însă sunt din nou buni de joc Daniel Opriţa, Bogdan Străuţ şi camerunezul Vincent Bikana, obligaţi să stea în tribună la partida contra argeşenilor, tot din cauza cartonaşelor.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline