PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 27.10.2017 ORA 09 – 28.10.2017 ORA 08

Cerul, variabil ziua, se va înnora treptat începând cu orele serii, iar ploile se vor exinde cuprinzând cea mai mare parte a regiunii. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări spre sfârșitul intervalului în zona deluroasă și pe arii restrânse în sudul și sud-estul regiunii. Temperaturile maxime, ușor mai ridicate decât cele înregistrate în ziua anterioară se vor situa între 16 și 20 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 12 grade.

LA MUNTE

Cerul va avea înnorări și temporar se vor semnala precipitații sub formă de ploaie pe arii restrânse în prima parte a intervalului și mixte noaptea pe arii extinse. Vântul va prezenta intensificări spre sfârșitul intervalului, la rafală urmând a se atinge și depăși viteze de 70…80 km/h.Temperatura va avea valori în general comparabile cu cele din intervalul precedent.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 28.10.2017 ORA 08 – 29.10.2017 ORA 08

Cerul va fi temporar noros iar în prima parte a intervalului va ploua slab în zona deluroasă și local în restul regiunii. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul regiunii. Temperaturile maxime se vor situa între 10 și 15 grade, iar cele minime între 2 și 7 grade.

LA MUNTE

Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații, ziua sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare, iar noaptea mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va prezenta intensificări temporare, iar în a doua parte a intervalului, cu precădere pe creste va sufla tare. Temperatura aerului va scădea față de ziua anterioară.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTEVALUL 29.10.2017 ORA 08 – 30.10.2017 ORA 08

Cerul va fi temporar noros și va ploua, în zona deluroasă și local în restul regiunii, iar vântul va prezenta intensificări temporar susținute Temperaturile maximele se vor situa între 10 și 17 grade, iar cele minimele între 0 și 7 grade.

MUNTE

Cerul va avea înnorări, se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare,iar vântul va prezenta intensificări temporar susținute, cele mai mari viteze la rafală urmând a se înregistra pe creste. Temperatura aerului va continua să scadă.

Informaţii furnizate de Biroul de presă al Prefecturii Prahova

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline