Liga Profesionistă de Fotbal şi posturile de televiziune care au cumpărat drepturile de transmisie în direct ale meciurilor din campionatului Ligii I au stabilit datele de desfăşurare şi orele etapelor a XXII-a şi a XXIII-a. Prima, una intermediară, se întinde de marţi, 20 martie 2012, până joi, 22 martie. A doua zi debutează runda următoare, care se va încheia luni, 26 martie.

Dacă miercuri, 21 martie, echipele ploieştene, SC FC Petrolul şi Astra, vor combate una după alta, partida „lupilor” cu  Concordia Chiajna urmând a debuta la 17.00, iar cea a „dracilor”, de pe noul stadion Cluj Arena, cu „U”, va începe două ceasuri mai târziu, ambele fiind preluate de „DigiSport 1”, în schimb, în runda a XXXIII-a nu se va mai întâmpla la fel. Astra va fi gazda formaţiei FCM Târgu Mureş duminică, 25 martie, de la ora 17.00, în vreme ce Petrolul se va deplasa la Piatra Neamţ, pentru a oferi replica trupei Ceahlăului, luni, 26 martie, de la 19.00. Cel dintâi joc va fi transmis în direct de gsptv şi Antena 1, iar al doilea – tot de „DigiSport 1” (foto; www.sigma.pub.ro).

Până atunci însă, team-urile domiciliate în Ploieşti mai trebuie să bifeze disputele din etapa a XXI-a, Petrolul cu „U” Cluj, sâmbătă, 17 martie, ora 19.00, iar Astra – la Bucureşti, cu Steaua, care se spune că revine pe arena din Ghencea, de duminică, 18 martie, de la 20.30.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Uimitoarea numire post-retragerea în spate a fostului antrenor principal al Petrolului

Am fost la Popești-Leordeni, sâmbăta trecută, acolo unde Petrolul a câștigat greu, pe final de

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline