Liga Profesionistă de Fotbal şi posturile de televiziune care au cumpărat drepturile de transmisie în direct ale meciurilor din campionatului Ligii I au stabilit datele de desfăşurare şi orele etapelor a XXII-a şi a XXIII-a. Prima, una intermediară, se întinde de marţi, 20 martie 2012, până joi, 22 martie. A doua zi debutează runda următoare, care se va încheia luni, 26 martie.

Dacă miercuri, 21 martie, echipele ploieştene, SC FC Petrolul şi Astra, vor combate una după alta, partida „lupilor” cu  Concordia Chiajna urmând a debuta la 17.00, iar cea a „dracilor”, de pe noul stadion Cluj Arena, cu „U”, va începe două ceasuri mai târziu, ambele fiind preluate de „DigiSport 1”, în schimb, în runda a XXXIII-a nu se va mai întâmpla la fel. Astra va fi gazda formaţiei FCM Târgu Mureş duminică, 25 martie, de la ora 17.00, în vreme ce Petrolul se va deplasa la Piatra Neamţ, pentru a oferi replica trupei Ceahlăului, luni, 26 martie, de la 19.00. Cel dintâi joc va fi transmis în direct de gsptv şi Antena 1, iar al doilea – tot de „DigiSport 1” (foto; www.sigma.pub.ro).

Până atunci însă, team-urile domiciliate în Ploieşti mai trebuie să bifeze disputele din etapa a XXI-a, Petrolul cu „U” Cluj, sâmbătă, 17 martie, ora 19.00, iar Astra – la Bucureşti, cu Steaua, care se spune că revine pe arena din Ghencea, de duminică, 18 martie, de la 20.30.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline