Gazeta de Prahova

Minifotbal. MFC Ploiești a învins pe Dedeman Ploiești!

Sport

Redactia

Miercuri, 11 aprilie 2018, de la ora 20.30, MFC Ploiești a întâlnit, în cadrul etapei cu numărul 15 a Ligii A de Minifotbal, din Prahova, pe MFC Dedeman Ploiești, echipa de care a trecut cu scorul de 6-3.

MFC Ploiești a intrat bine în joc și a deschis scorul foarte repede, prin Cristian Stănescu, cel care, în minutul 3, îl învingea, pentru prima dată, pe portarul advers. A urmat un meci tare, bazat pe tatonări și intrări la limita jocului, supravegheat cu atenție de cei doi cavaleri ai fluierului, Gabriel Piciu și Bebe Zahiu. Lăsându-se dominați pe tot parcursul reprizei, cei de la Dedeman au înscris totuși în ultimul minut al primei reprize, reușind astfel sa intre la vestiare cu un rezultat egal: 1-1.

Repriza a doua a debutat la fel de bine, graie schimbărilor făcute la pauzaă în primul 6, astfel că decizia lui Gabriel Georgescu de a-l “urca” pe Florin Ghica la jumătatea terenului, lângă Cristi Stănescu, s-a dovedit a fi una de bun augur. După doar tre minute de joc, Ghica l-a servit pe Cristian Arnăutu, care a înscris ca de fiecare dată, mai exact ca un atacant pur-sânge. La un minut de la reluarea jocului, Gabriel Năstase s-a trecut și el pe lista marcatorilor, printr-un șut deviat, care l-a păcălit pe portarul advers. Năstase a fost urmat de Gabriel Georgescu, care abia intrat, în minutul 30, a marcat din poziție de „unu la unu” cu apărătorul buturilor celor de la Dedeman. În minutul 34, adversarii au redus din diferență, după o greșeală a portarului Mihai Șerban, însă aceștia au fost „pedepsiți”, apoi, prin golului lui Stănescu, cel care, din interiorul careului, l-a învins pe portar, printr-un șut cu călcâiul, făcând deliciul publicului prezent în tribunele bazei sportive Kiru Sport, din incinta parcului Tineretului! Tabela a fost închisă în minutul 40, la scorul de 6-3, iar MFC Ploiești ajunge la 3 victorii din 4 meciuri oficiale!

Garnitura folosita de Gabriel Georgescu a fost următoarea (înaintea prenumelui și a numelui fiind trecut numărul de pe tricou): 77. Mihai Șerban – 3. Gabriel Năstase (28. Irinel Ivan), 11. Cristian Stan (20. Florin Ghica) – 6. Cristian Stănescu, 18. Eugen Rudaru – 9. Cristian Arnăutu (7. Gabriel Georgescu).

Au absentat: Alexandru Crăciun, Sebastian Miu, Marian Ghiță( toți trei învoiți), Theo Bojoagă, Mihai Vanghele(ambii accidentați).

Meci MFC Ploiești – Ader, în Cupa LMF Prahova

Pe 22 aprilie 2018, se vor juca optimile Cupei LMF Prahova, ediția 2018, în care MFC
Ploiești i-a luat locul uni echipe retrase, Atletic United, și o va întâlni astfel pe Ader Ploiești. formație pregătită de Raul Petrescu. În „16-imile” Cupei LMF Prahova, MFC fusese învinsă, categoric, de Ader, cu scorul de 8-2!

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline