La data de 21.07.2012, poliţia a fost sesizată prin S.N.U.A.U. “112” cu privire la faptul că în comuna Jugureni, la o stână din punctul „Vârful Ştefului”, B. Gheorghe l-a înjunghiat cu un cuţit pe D. Ion, proprietarul stânii, provocându-i decesul. În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat la faţa locului împreună cu procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, şi un medic legist din cadrul S.M.L. Ploieşti. 
Din primele cercetări efectuate a rezultat că în dimineaţa zilei de 21.07.2012, în jurul orei 6.30, B. Gheorghe se afla la stâna lui D Ion şi, pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia B. Gheorghe i-a aplicat mai multe lovituri cu un briceag lui D. Ion în zona gâtului şi a feţei, leziuni ce au dus la decesul acestuia. Imediat după comiterea faptei, agresorul a mers la domiciliul său, şi ulterior a plecat în direcţia satului Boboci, fiind depistat la scurt timp de către poliţişti într-o pădure din apropierea localităţii Jugureni. Medicul legist a apreciat că decesul lui D. Ion a fost cauzat posibil de o hemoragie externă masivă.  Faţă de B. Gheorghe, Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a luat măsura reţinerii, iar ulterior instanţa de judecată a dispus arestarea acestuia pentru o perioada de 29 zile pentru săvârşirea infracţiunii de omor.
Cadavrul lui D. Ion a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline