Viitorul PDL va fi decis pe data de 30 iunie, cand, la Congresul Extraordinar al partidului, sunt aşteptate candidaturi oficiale pentru cele mai importante funcţii din cadrul acestuia. Acest lucru a fost anunţat de către liderii demisionari PDL, care au ieşit ieri în faţa mass media şi au explicat măsurile ce urmează a fi luate pentru a asigura continuitatea vieţii partidului începând cu luna Iulie.

Dacă, la o primă strigare, numele lui Mihai Răzvan Ungureanu ca nou lider PDL părea să fie auzit de toată lumea, se pare totuşi că preşedintele ar putea fi ales din interiorul grupului central al partidului. Lista candidaţilor se aşteaptă a nu fi însă una foarte scurtă, ţinând cont că Emil Boc a declarat că vor fi acceptate candidaturi indiferent de vechimea în PDL sau de funcţia anterior ocupată în cadrul partidului.

Monica Macovei, Cristian Preda şi Sever Voinescu au anunţat deja că vor depune o moţiune privind candidatura la şefia PDL, urmând să se consulte cu privire la aceasta în zilele următoare.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline