Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa își invită clienții care au achiziționat tarta cu rubarbă PAJ RABARBER din Magazinul cu Delicatese Suedeze IKEA să o returneze pentru a primi integral înapoi suma plătită, pentru că s-a produs o omisiune pe lista de ingrediente.

Astfel, din lista ingredientelor în limba finlandeză enumerate pe eticheta produsului a fost omis praful de ou. Acesta este un factor alergen ce poate declanșa reacții consumatorilor care suferă de intoleranță la ou.Lista ingredientelor în limba română este completă, praful de ou fiind menționat pe etichetă.Deși magazinul IKEA din Băneasa nu a înregistrat nicio plângere referitoare la etichetarea produsului PAJ RABARBER, iar eroarea nu face referire la traducerea listei de ingrediente în limba română, compania a decis rechemarea acestui produs și de pe piața din România.

Orice risc cu privire la siguranţa clienților este inacceptabil pentru Compania IKEA. De aceea, dacă un produs din gama IKEA nu corespunde standardelor de calitate ale Companiei IKEA şi aşteptărilor clienţilor, compania nu ezită să ia măsuri imediate.Pe 18 septembrie, un client alergic la ou a cumpărat o tartă cu rubarbă dintr-un magazin IKEA din Suedia. El a revenit a doua zi cu produsul la magazinul respectiv, iar pe 20 septembrie produsul din loturile cu traducerea etichetei incompletă în limba finlandeză a fost deja retras de la vânzare.Etichetarea greșită a acestui produs în limba finlandeză a fost identificată în următoarele țări: Finlanda, Suedia, Norvegia, Germania, Austria, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Cehia, Lituania, Thailanda, Singapore și în România.

Clienţii care au achiziționat produsul sunt invitaţi la departamentul de Relaţii cu Clienţii din magazinul IKEA pentru a-l returna şi a-şi primi banii înapoi, începând de astăzi, 26 septembrie 2013.

Tarta cu rubarbă PAJ RABARBER a fost introdusă în magazinele IKEA în anul 2012. De la lansare, în magazinele IKEA din țările menționate anterior au fost vândute 75.000 de tarte. Magazinul din România a vândut 1.900 de bucăți, la prețul de 15 lei/ bucată, și nu a primit nicio sesizare.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline