Primul-ministru Victor Ponta a cerut astăzi raportul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, cu privire la măsurile ce pot fi luate pentru stabilizarea cursului valutar. La jumătatea zilei, 1 euro atinsese cota record de 4,4373 lei, declanşând întrebări despre modul în care BNR tratează această situaţie.

Ponta şi-a exprimat încrederea în abilitatea lui Isărescu de a gestiona problemele financiare ce pot apărea în urma creşterii vertiginoase a monedei Euro, însă a evidenţiat totodată necesitatea unei mai bune informări a guvernului cu privire la politica internă a BNR. El a declarat că aşteaptă rezultate şi de la Comitetul Naţional pentru Stabilitate Financiară, organism creat pentru a răspunde unor asemenea evenimente. Totodată, Ponta a exprimat dorinţa de a se pune la dispoziţia BNR ca partener în gestiunea situaţiei financiare din România, ministrul Florin Georgescu putând media o asemenea relaţie ca urmare a rolului său anterior în cadrul băncii.

Primul-ministru este decis să urmărească fluctuaţiile cursului valutar din următoarele săptămâni şi să intervină public, cu noi declaraţii, atunci când va fi cazul.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Revenirea lui Contra. La Ploiești, pe arena Ilie Oană, ca selecționer al României. Cu un succes la debut!

Pe 11 martie 2014, Cosmin Contra o părăsea defintitiv pe SC FC Petrolul Ploiești, pentru a semna

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline