Obsedat sexual prins în Bucureşti

Național

Redactia

Duminică, 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat, în vârstă de 27 de ani, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de ultraj contra bunelor moravuri.

La data de 6 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 23 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 16.30, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 3, un bărbat necunoscut a venit din spate, și-a dat pantalonii jos și a mimat un act sexual, împrejurare în care victima a țipat iar bărbatul a fugit.

În urma investigațiilor desfășurate a fost identificat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care ulterior a fost depistat și condus pentru audieri la sediul subunității.

Din extinderea cercetărilor s-a stabilit că bărbatul ar fi avut un comportament asemănător față de o altă femeie, în vârstă de 51 de ani, la aceeași dată, în jurul orei 15.30. Polițiștii au identificat persoana vătămată, care a depus plângere cu privire la cele întâmplate.

Cel în cauză era cercetat, întrucât a fost depistat în flagrant de către agenți de siguranță publică din cadrul Secției 23, în luna iulie 2017, în timp ce săvârșea acte de exhibiționism, pe o stradă din sectorul 3.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de ultraj contra bunelor moravuri, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

DGPMB

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline