Dezastru naţional pentru PDL la candidaturile pentru preşedinţia CJ : partidul nu a reuşit decât o singură victorie, în Alba, unde candidatul Ion Dumitrel a reuşit să îl înfrângă, la o diferenţă minimă, pe Teodor Atanasiu (USL), în urma numărării voturilor din ultimele 4 circumscripţii electorale. PDL era considerată favorită în Cluj, Suceava, Dâmboviţa, Neamţ, însă reprezentanţii partidului în teritoriu nu au reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor de la centru, fiind înfrânţi de reprezentanţii USL în fiecare dintre aceste teritorii.

Cele mai răsunătoare înfrângeri au fost, probabil, cea a lui Gheorghe Flutur (Suceava), care a obţinut cu 5429 voturi mai puţin decât contracandidatul său, Cătălin Nechifor, şi cea a lui Florin Popescu (Dâmboviţa), înfrânt zdrobitor, la peste 20 procente, de Adrian Ţuţuianu, în ciuda caracterului lejer al victoriei de acum 4 ani.

Rămâne de văzut răspunsul intern al PDL cu privire la aceste rezultate, aşteptându-se numeroase demisii cât şi, cel mai probabil, o reorganizare a partidului.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline