Dezastru naţional pentru PDL la candidaturile pentru preşedinţia CJ : partidul nu a reuşit decât o singură victorie, în Alba, unde candidatul Ion Dumitrel a reuşit să îl înfrângă, la o diferenţă minimă, pe Teodor Atanasiu (USL), în urma numărării voturilor din ultimele 4 circumscripţii electorale. PDL era considerată favorită în Cluj, Suceava, Dâmboviţa, Neamţ, însă reprezentanţii partidului în teritoriu nu au reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor de la centru, fiind înfrânţi de reprezentanţii USL în fiecare dintre aceste teritorii.

Cele mai răsunătoare înfrângeri au fost, probabil, cea a lui Gheorghe Flutur (Suceava), care a obţinut cu 5429 voturi mai puţin decât contracandidatul său, Cătălin Nechifor, şi cea a lui Florin Popescu (Dâmboviţa), înfrânt zdrobitor, la peste 20 procente, de Adrian Ţuţuianu, în ciuda caracterului lejer al victoriei de acum 4 ani.

Rămâne de văzut răspunsul intern al PDL cu privire la aceste rezultate, aşteptându-se numeroase demisii cât şi, cel mai probabil, o reorganizare a partidului.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Riscul amenințărilor mutării Petrolului în alt oraș. Atunci și acum…

Cândva, aflată sub pulpana FSLI Petrom, SC FC Petrolul – cum se numea pe-atunci – a fo

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline