Ofițerii Serviciului Poliției Rutiere (SPR) Prahova au avut, astăzi, o întâlnire cu șoferii de pe autobuzele Regiei Autonome de Transport Public (RATP) Ploiești, prilejuită de apropierea sezonului de iarnă. Oamenii legii au dorit să-i instruiască pe conducătorii auto profesioniști, deoarece în perioada următoare va crește numărul persoanelor care vor folosi mijloacele de transport în comun și traficul va fi mai aglomerat. „Scopul întâlnirii a fost de a-i determina să respecte regulile de circulație și să de adovadă de conduită preventivă”, a declarat subcms. Florin Aristan, din cadrul SPR Prahova.

Șoferii au expus și ei problemele cu care se confruntă în trafic, printre care acordarea de prioritate la plecarea din stații și imposibilitatea de întoarcere, seara, la cap de linie, a autobuzelor articulate, din cauza mașinilor particulare parcate în zonă. Au recunoscut, însă, și faptul că unii dintre ei mai sunt neatenți la trafic, uneori, pentru că vorbesc la telefon sau pentru că fumează în timp ce conduc.

Nu în ultimul rând, a fost adus în discuție și cazul de zilele trecute, când un autobuz RATP a lovit un utilaj în a cărui nacelă se afla un bărbat care monta instalații luminoase de sezon, accident care a dus la decesul respectivului.

 

 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline