Timpul estimat pentru citirea articolului este 108 secunde

În urma unui dialog purtat la „gsptv”, patronul Stelei, Gigi Becali, i-a sugerat căpitanului echipei FC Astra Ploieşti, senegalezul Ousmane N’Doye (foto, executându-l de la punctul cu var pe portarul Ciprian Tătăruşanu, sub privirile lui Raul Rusescu; www.prosport.ro), să facă tot posibilul ca „dracii” să câştige sâmbătă, 17 decembrie 2011, pe teren propriu, meciul contra formaţiei CFR Cluj, din prima etapă a returului. Mai în glumă, mai în serios, Becali l-a invitat pe N’Doye la palatul său din Aleea Alexandru, împreună cu coechipierii săi, Kehinde Fatai şi Sorin Strătilă, pentru a discuta în privinţa unei prime pe care a deconspirat-o la postul televiziune mai sus-amintit, dar fără a spune şi în ce monedă va fi exprimată aceasta: 10.000.

Africanul s-a prins în glumele latifundiarului din Pipera, care i-a mai promis, printre altele, că-l va lua la Steaua, fiind refuzat însă de Ousmane, care a declarat că îi este bine la Astra. Dar, după ce i-a spus lui Gigi Becali că el are bani mulţi, nefiind interesat de aspectul pecuniar, nu a refuzat o primă pentru amicul său, nigerianul Fatai, „aşa, de Moş Nicolae”. Semn că, aflat de mai mulţi ani în România, N’Doye ştie care sunt sărbătorile autohtone. Acum, rămâne de văzut dacă astriştii îi vor putea lua banii stelistului.

Meciul dintre Astra şi CFR Cluj va începe de la ora 17.00 şi va fi transmis în direct de către postul de televiziune „Digi Sport 1”. Ce s-a făcut că uită Becali a fost că Ousmane N’Doye nu va avea drept de joc în ultimul meci oficial al anului, ca şi atacantul argentinian Osvaldo Miranda, de altfel, ambii primind direct câte un cartonaş roşu în partida de la Braşov, cu FC, din etapa a XVI-a. Astfel, ei trebuie să stea pe margine două runde, fiind suspendaţi, dar şi amendaţi cu câte 2.000 de lei, de Comisia de Disciiplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, plus amenzile dictatate împotriva lor de către conducerea clubului din „9 Mai”.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 196 secunde Florin Salam este un artist care apare î

Nesimţirea la putere

Timpul estimat pentru citirea articolului este 149 secunde Nesimţirea e la putere în România. Ne-

De ce dacă i se zice FC Petrolul va fi tot timpul… (și) Petrolul ’52!

Timpul estimat pentru citirea articolului este 194 secunde Absolut inexplicabil, în opinie personal

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Timpul estimat pentru citirea articolului este 267 secunde Imediat după ocuparea județului Prahova

Inline
Inline