Gazeta de Prahova

Pe Valea Prahovei, drumarii au tot ce le trebuie pentru deszăpezire

Administrație

Redactia

Districtul Sinaia al Societății Drumuri Naționale s-a pregătit pentru sezonul de iarnă achiziționând, deocamdată, 300 de tone de sare și 175 de tone de nisip și solicitând alte două utilaje care să se adauge celor șapte deja existente pentru deszăpezire. Conform inginerului Mihai Stoian, șeful Districtului Sinaia, se acoperă zona de pe DN 1 de la Comarnic până la limita cu județul Brașov și pe DN 71, din intersecția cu DN1, zona de patru benzi, la kilometrul 109+905, până la limita cu județul Dâmbovița.

Până la căderea zăpezilor, se intervine, deocamdată, pe timpul nopții, când situația o impune, pentru anihilarea poleiului.

Drumurile din interiorul localităților cad în sarcina autorităților locale.

 

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline