Polițiștii Serviciului de Ordine Publică efectuează în această dimineață 23 de percheziții la domiciliile unor persoane suspectate de furturi de produse petroliere.

 

               Perchezițiile sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, în colaborare cu luptătorii Servicului de Acțiuni Speciale și jandarmilor din cadrul Grupării mobile ”Matei Basarab”- Ploiești. Locuințele percheziționate sunt amplasate în Boldești Scăeni, Vălenii de Munte, Gura Vitoarei și Cărbunești.

               Persoanele vizate sunt suspectate că au desfășurat activitatea infracțională din luna octombrie 2012, prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor fiind estimat până în prezent la suma de peste 20.000 lei.

               Din cercetări a rezultat că suspecții folosea instalații artizanale pentru a sustrage produse petroliere din interiorul unei stații de dezbenzinare și din parcuri petroliere.

               Cu ocazia efectuării perchezițiilor, de la domiciliile suspecților au fost ridicate 1.100 de litri gazolină, 70 de litri ulei mineral, 300 de bidoane din material plastic de diferite capacități, care prezentau miros specific produselor petroliere, dar și furtunuri folsite la comiterea faptelor.

               La sediul Poliției vor fi conduse pentru audieri 21 persoane, față de care vor fi luate măsurile legale în funcție de rezultatul cercetărilor.

 

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline