Poliţişti din cadrul I.P.J. Prahova au documentat activitatea infracţională a opt persoane suspecte de spargeri de locuinţe şi furturi din societăţi comerciale.

În această dimineaţă, efective din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, au desfăşurat 18 percheziţii domiciliare la locuinţele unor suspecţi de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale. Astfel, în baza unor autorizaţii emise de către Judecătoria Ploieşti, poliţiştii au descins în Puchenii Mari, Brazi, Bărcăneşti, Ploieşti si Urlaţi.

În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri (aparate de sudură, aparatură electrocasnică, scule electrice folosite în construcţii şi confecţii metalice), bunuri ce au fost sustrase din şapte locuinţe si dintr-o societate comercială din Puchenii Mari, înfracţiuni comise în perioada decembrie 2011- ianuarie 2012, pe raza de competenta a Sectiei 9 Poliţie Rurală Puchenii Mari.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost reţinute şase persoane. Din cercetările poliţiştilor a rezultat că aceştia pătrundeau prin efracţie, pe timpul nopţii în case locuite temporar şi sustrăgeau bunuri electrocasnice, scule electrice şi produse alimentare, pe care ulterior le valorificau la persoane din Puchenii Mari, Brazi si Ploieşti, până în prezent reţinând în sarcina lor un prejudiciu în valoare de aproximativ 170 000 lei.

Cele şase persoane reţinute urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de arestare preventivă.

Aşa l-am cunoscut eu pe Regele Mihai

Era un subiect tabu înainte de ’89. Copil fiind, apoi adolescent, am reuşit să umplu ceva din g

Au trecut 100 de ani. Unde suntem?

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Poate cel mai important eveniment istoric pen

Cine plătește, de fapt, prețul asumării responsabilității, în fotbal? Și la Petrolul, și pe oriunde altundeva

Tot aud de ani de zile, în fotbalul românesc, cu precădere după 1989, despre asumarea responsabi

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline