Poliţişti din cadrul I.P.J. Prahova au documentat activitatea infracţională a opt persoane suspecte de spargeri de locuinţe şi furturi din societăţi comerciale.

În această dimineaţă, efective din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, au desfăşurat 18 percheziţii domiciliare la locuinţele unor suspecţi de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale. Astfel, în baza unor autorizaţii emise de către Judecătoria Ploieşti, poliţiştii au descins în Puchenii Mari, Brazi, Bărcăneşti, Ploieşti si Urlaţi.

În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri (aparate de sudură, aparatură electrocasnică, scule electrice folosite în construcţii şi confecţii metalice), bunuri ce au fost sustrase din şapte locuinţe si dintr-o societate comercială din Puchenii Mari, înfracţiuni comise în perioada decembrie 2011- ianuarie 2012, pe raza de competenta a Sectiei 9 Poliţie Rurală Puchenii Mari.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost reţinute şase persoane. Din cercetările poliţiştilor a rezultat că aceştia pătrundeau prin efracţie, pe timpul nopţii în case locuite temporar şi sustrăgeau bunuri electrocasnice, scule electrice şi produse alimentare, pe care ulterior le valorificau la persoane din Puchenii Mari, Brazi si Ploieşti, până în prezent reţinând în sarcina lor un prejudiciu în valoare de aproximativ 170 000 lei.

Cele şase persoane reţinute urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de arestare preventivă.

M-am săturat până peste cap de manelişti!

Florin Salam este un artist care apare în topul căutărilor Google înaintea tuturor Florinilor ce

Da, tovarăși, era mai bine „înainte”! Să vă reîmprospătez memoria

Pentru că tot a fost 23 august şi apar pe Facebook tot felul de indivizi care afirmă că  „în

Uimitoarea numire post-retragerea în spate a fostului antrenor principal al Petrolului

Am fost la Popești-Leordeni, sâmbăta trecută, acolo unde Petrolul a câștigat greu, pe final de

Nicolae Iorga, victimă a ocupației germane

Imediat după ocuparea județului Prahova de către trupele germane, acestea au trecut la instaurare

Inline
Inline