Percheziţii în Ploieşti – UPDATE

Fără categorie

Redactia

UPDATE – PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT

Marți, 17 august, poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române au efectuat 4 percheziţii la domiciliile unor  persoane bănuite de furt calificat./ 5 persoane au fost aduse la audieri.

La data de 17 august a.c., poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova au efectuat 4 percheziţii la domicilile unor persoane din municipiul Ploieşti, bănuite că ar fi sustras bunuri dintr-un spaţiu de cazare.

Din  cercetări a reieşit că, la data de 1 iulie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns în unitatea de cazare, din municipiul Ploieşti, de unde ar fi sustras mai multe produse electronice şi electrocasnice, în valoare totală de 33.000 de lei.

De asemeneaau fost puse în executare 5 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La domiciliile bănuiților au fost descoperite diverse bunuri electronice (monitoare, telefoane mobile, unități de calculator), care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, poliţişti de la secţiile de poliţie şi Biroul Rutier din municipiul Ploieşti au acţionat în zonă, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluenţa traficului rutier.

La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

 

Poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române efectuează 4 percheziţii la domiciliile unor  persoane bănuite de furt calificat./ 5 persoane vor fi conduse la audieri.

La data de 17 august a.c., poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova efectuează 4 percheziţii la domicilile unor persoane din municipiul Ploieşti, bănuite că ar fi sustras bunuri dintr-un spaţiu de cazare.

Din  cercetări a reieşit că, la data de 1 iulie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns în unitatea de cazare, din municipiul Ploieşti, de unde ar fi sustras mai multe produse electronice şi electrocasnice, în valoare totală de 33.000 de lei.

De asemenea, vor fi puse în executare 5 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Totodată, poliţişti de la secţiile de poliţie şi Biroul Rutier din municipiul Ploieşti vor acţiona în zonă, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluenţa traficului rutier.

La activităţi participă şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

 

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline